Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Se presupune că Dan Diaconescu a avut „n” victime şi la Vâlcea

Arestarea şi apoi eliberarea condiţionată a patronului postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, a fost comentată în mediul politic vâlcean mai mult decât în presa internaţională.
Unul dintre motive ar putea fi acela că destul de mulţi politicieni vâlceni, în special primari, obişnuiau până nu demult să cotizeze la OTV. În plus, din câte ne-aducem aminte, în urmă cu câţiva ani, se auzea că Dan Diaconescu ar fi procedat cu un lider politic din judeţul nostru la fel ca şi cu primarul din Zărand. Este vorba despre o întâmplare din perioada în care Emilian Frâncu şi Petre Ungureanu se luptau pentru preşedinţia PNL Vâlcea. În seara dinaintea alegerilor, mai mulţi ziarişti şi oameni politici au primit pe telefoanele mobile mesaje prin intermediul cărora erau invitaţi să urmărească la OTV dezvăluiri incendiare despre Emilian Frâncu. Nici în acest caz nu a mai apărut însă nimic, lucru care i-a dus cu gândul pe toţi cei care cunosc în detaliu această poveste la două posibile concluzii: 1. totul a fost un fâs pentru ca Emilian Frâncu să stea în tensiune şi să fie distras de la competiţia internă; 2. dezvăluirile nu au mai apărut, dacă or fi existat, pentru că cineva a fost „băiat bun” şi a plătit. La timpul respectiv, a existat şi un zvon potrivit căruia actualul lider municipal al PNL i-ar fi dat lui Dan Diaconescu în jur de 15 mii de euro, adică mai mult decât se presupunea că ar fi primit patronul OTV de la adversarii lui Emilian Frâncu pentru a difuza o casetă la OTV, împotriva acestuia, la o oră de maximă audienţă. După ani buni de atunci, rugat să spună dacă într-adevăr i-a dat bani lui Dan Diaconescu pentru a nu fi bălăcărit la OTV sau a rezolvat totul prin dialog, omeneşte, parlamentarul ne-a răspuns sec: „Nu, cu Dan Diaconescu n-am avut dialog pe tema asta. Sunt lucruri ridicole de pus ca întrebare. A, că duşmanii mei de atunci – de pe vremea conflictului pe care îl avusesem cu domnii Sofianu şi Ungureanu, când a fost prima falie, prima încercare de debarcare a mea, atunci, la alegerile interne trecute, când m-am îmbolnăvit de inimă, am avut şi pareză – au aruncat pe piaţă ideea că o să apară ceva la OTV, asta nu mă interesează. Acel ceva a apărut şi pe NET, pe toate alea, mie nu mi-e jenă de nimic din existenţa mea”. La un moment dat, se auzise că şi Mircia Gutău urma să apară cu „ceva” la OTV. Şi nu a apărut… Poate cu ocazia anchetei demarată acum de DNA, vom afla şi noi în sfârşit adevărul. Nu de alta, dar curiozitatea ne omoară.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button