Politica

Întrebare adresată vicepreşedintelui PD-L Romulus Bulacu:

Bulacu RomulusAre firma Minet afaceri cu Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate acestuia?

În urmă cu câteva zile, un cititor anonim ne-a livrat un document care, în opinia sa, ar trebui să explice de ce Romulus Bulacu, vicepreşedintele PD-L al Consiliului Judeţean, nu doreşte să se pună rău cu PSD.
Documentul, care are antetul CJ şi al RAJDP, prezintă o situaţie a facturilor „neonorate” ale unor „prestatori şi furnizori”, în luna ianuarie 2010. La poziţia a şasea, regăsim şi firma Minet, în care se ştie că Romulus Bulacu a fost şi probabil că încă mai este acţionar. Suma pe care societatea ar avea-o de recuperat de la unitatea ce aparţine Consiliului Judeţean, instituţie din care, atenţie!, Romulus Bulacu face parte, se ridică la peste 109.826 lei noi. Cum era şi normal, am încercat să-l contactăm pe Romulus Bulacu pentru a-i cere un punct de vedere în legătură cu posibila sa stare de incompatibilitate. Din păcate, de vreo săptămână, acesta nu mai răspunde la telefon. Nici conducerea RAJDP nu pare dispusă să intre în această „ciorbă”, motiv pentru care nici de la directorii Regiei nu am reuşit să smulgem un răspuns.
În aceste condiţii, nu ne rămâne decât să aşteptăm cu interes un drept la replică al democrat-liberalului sau măcar nişte explicaţii care să stea cât de cât în picioare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button