Liga IIIFotbal

SCM a câștigat derby-ul cu Turnu Măgurele și e la un punct de primul loc. ”Ce am pregătit, asta am jucat. Băieții au fost super ca și implicare”

Play-off-ul Seriei a VI-a din Liga a III-a pare precum un roller-coaster. Azi ești sus, mâine jos. Diferența mică de puncte dintre cele patru formații menține suspansul. Deși părea într-un blocaj, după două remize cu Colonești și o victorie la limită, în deplasare, la Horezu, SCM a ”reînviat” în etapa a doua din play-off, tocmai pe terenul liderei, Cetatea Turnu Măgurele. S-a impus cu 2-0 pe terenul liderei și nu doar că și-a consolidat locul 2, dar a ajuns în postura de a spera și la câștigarea play-off-ului. E la doar un punct de formația din fruntea ierarhiei. La Turnu Măgurele, SCM a deschis scorul spre finalul primei reprize, dintr-o lovitură de pedeapsă provocată de Neagu. La punctul cu var a mers Ovidiu Popescu. A marcat din penalty și a adus Vâlcea în avantaj. În prima parte, ”roș-albaștrii” au mai avut o bară, prin Neagu. Gruparea din Zăvoi a dublat diferența spre finalul partidei, în minutul 89, prin Cruceru, după assist-ul lui Mario Iordache. Cinci minute mai devreme, tot Cruceru trimisese mingea în bară.

”A fost mult mai bine față de precedentele partide. Nu ca și rezultat, neapărat, deși el contează cel mai mult, ci ca și implicare. Oricum, e mai ușor să joci în deplasare. Ne convine mai mult decât acasă. Și ca efort, și ca motivație, implicare, băieții au fost super la Turnu Măgurele. Felicitări, tuturor! Toți factorii și-au pus amprenta pe această prestație a noastră, faptul că am întâlnit echipa de pe primul loc, că am jucat în fața unui public numeros, pe un stadion nou, frumos, teren bun. Chiar a ieșit super. Ce am pregătit, aia am jucat. Nu facem nuntă după acest rezultat. Nu am rezolvat nimic. Important este să terminăm play-off-ul pe unul dintre primele două locuri. Dacă va fi primul, cu atât mai bine. Dar e drum lung până acolo. Mai sunt încă șapte etape, mai jucăm de alte două ori cu Turnu Măgurele, iar acum ne așteaptă un meci foarte greu cu Dăești. Lupta e deschisă. E un play-off echilibrat, în care oricine poate bate pe oricine. Nicio echipă nu e de neînvins, care să domine autoritar. Nu rezolvi nimic dacă câștigi un meci, iar apoi nu rămâi concentrat pentru următoarele”, a concluzionat Jean Turmacu, conducătorul din Zăvoi, după victoria înregistrată de SCM pe terenul liderei, din Turnu Măgurele.

Pentru SCM au jucat la Turnu Măgurele: Gherguș – Lăzărescu, Bărbuți, Georgescu, Orbișor, Ov. Popescu, Neagu, Pîrvu, Ivan, Turcu, Geantă. Au mai intrat: Cruceru, M. Iordache, Trașcă, Simeanu și Tilioiu.

Articole Similare

Back to top button