Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Schimburi de replici între primari

Ilie Amuzan crede că Mihai Mateescu joacă teatru

Liberalul Mihai Mateescu, primarul oraşului Băile Govora se face că nu ştie de ce nu a intrat în prima etapă de finanţare a masterplanului de apă al judeţului Vâlcea. Edilul a lăsat să se înţeleagă că, deşi este vicepreşedintele Asociaţiei APA Vâlcea, localitatea sa nu a intrat în prima etapă de finanţare pentru că nu este agreat de social-democratul Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Cine şi de ce a scos Băile Govora din Asociaţia APA Vâlcea?

Primarul staţiunii Băile Govora are unele probleme cu memoria, Mateescu a declarat în cadrul dezbaterii pentru înfiinţarea zonei metropolitane, organizată la Primăria Râmnicului, că nu ştie de ce a fost exclus din prima etapă de finanţare din cadrul masterplanului de apă al judeţului Vâlcea. „Sunt vicepreşedintele Asociaţiei APA Vâlcea şi staţiunea Govora nu a fost „prinsă” în acest proiect. Nu ştiu de ce, întrebaţi-l pe domnul Cîlea! Nu am intrat nici eu, nici Horezu, a intrat în schimb Bălceştiul”, i-a replicat acesta primarului Romeo Rădulescu, interesat să afle motivele. În particular, primarul Mateescu ar fi spus că intenţionează să se retragă din această asociaţie din  cauza discriminării practicate de preşedintele CJ. Reprezentantul PNL l-a acuzat voalat pe Ion Cîlea că a eliminat cele două oraşe pentru erau conduse de primari liberali şi PD-L, o acuzaţie desfiinţată însă de preşedintele Asociaţiei APA Vâlcea.

Edilul din Călimăneşti susţine că primarii rămaşi pe dinafară nu şi-au făcut temele

Ilie Amuzan, primarul localităţii Călimăneşti, preşedintele Asociaţiei APA Vâlcea, a declarat că primarul Mateescu joacă teatru, ca de obicei. „Nu este adevărat. Mateescu se preface că nu ştie, dar ştie foarte bine. Îi place să încurce lucrurile. Iniţial, Govora şi Horezu au fost incluse în proiect, dar au fost scoase din vina lor. Primarii nu au depus toată documentaţia. Govora trebuia să depună un act prin care să facă dovada că deţine terenul pentru construirea staţiei de epurare, condiţie impusă de UE, şi nu a făcut-o, iar Horezu a prezentat la dosar un act care în care era inventariată reţeaua de apă aflată pe raza localităţii Măldăreşti. Cei de la Măldăreşti au făcut sesizare, pentru că vor să intre şi ei în etapa a doua, iar Horezu a rămas pe dinafară pentru că nu s-a mai prezentat deloc. E foarte simplu şi nu are nicio conotaţie politică”, a explicat Amuzan.
Dana Nedescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button