Liga III

Şapte-opt jucători ar putea părăsi Gheconul în această iarnă

Situaţia din cadrul echipei Ghecon, existentă dintre jucători şi preşedinte, rămâne încă tensionată după ultimul meci susţinut în campionat, împotriva celor de la Minerul Mătăsari, acum circa trei săptămâni. Ca urmare a acestei stări de încordare, cel puţin patru titulari sunt hotărâţi să-şi găsească alte cluburi în această iarnă. Dacă punem la socoteală şi faptul că vor părăsi barca şi câţiva fotbalişti transferaţi din această vară şi care nu au apucat prea mult să joace în ultimul timp, atunci lista cu cei care nu se vor mai regăsi în lot din primăvară este destul de mare.

Ciortan, Vlădoi şi Bârlogeanu, în tratative cu Vişina Nouă

Din motive oarecum obscure, armonia din cadrul echipei Ghecon a încetat să mai existe de aproximativ o lună de zile, momentul cu pricina fiind întocmai ultimul meci cu Minerul Mătăsari, pierdut cu 4-0. Preşedintele echipei de fotbal din Lăpuşata i-ar fi înştiinţat pe jucători că va adopta sancţiuni drastice, motiv pentru care o bună parte dintre aceştia au început deja să-şi caute alte echipe. În aceste condiţii, Gheconul ar putea începe returul complet descoperită, dacă staff-ul tehnic nu va găsi alţi fotbalişti care să menţină Gheconul în prima jumătate a clasamentului.

Ovidiu Ciortan va trebui să-şi plătească amenda de 1500 lei

În partida susţinută pe teren propriu, contra celor de la Pandurii II Tg. Jiu, din etapa a XI-a, Ovidiu Ciortan a încasat cartonaş roşu direct, arbitrul apreciind că şi-ar fi lovit un adversar cu cotul în figură. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat o amendă de 15 milioane lei vechi pentru fostul golgheter de la Ghecon, situaţie care nu ar fi convenit deloc conducerii administrative. Astfel, Ciortan ar fi fost rugat să-şi plătească din resurse proprii contravenţia, pentru a mai putea intra pe teren. Acest aspect l-ar fi revoltat profund pe atacantul trupei din Lăpuşata, motiv pentru care intenţionează să părăsească trupa. Actualmente, Ovidiu Ciortan poartă negocieri cu CS Vişina Nouă, formaţie care evoluează tot în Seria a IV-a a celui de-al treilea eşalon. Săptămâna trecută, antrenorul trupei din Olt, Laurenţiu Urâtu, a renunţat la trei jucători de-ai săi, urmând să completeze lotul în lunile care vor urma. De altfel, Urâtu i-ar fi contactat pe Ciortan, Vlădoi şi Bârlogeanu pentru a-i transfera la gruparea pe care o pregăteşte. În plus, şi goal-keeper-ul Alexandru Cruceru pare să fie interesat de o altă grupare. În cei doi ani de când activează la Ghecon, acesta a crescut mult în valoare, fiind, actualmente, curtat de o bună parte dintre echipele de Liga a III-a din Seria a IV-a.

„Constructorii” au întrerupt definitiv pregătirile

După ultimul meci din campionat, Roşoagă, Bărbuţ şi colegii de echipă au intrat oficial în vacanţă, fără a mai efectua măcar un antrenament pe săptămână. Aceştia aşteaptă să găsească un stadion care să dispună de condiţii decente de pregătire, pentru a avea unde face un duş după antrenamente şi să nu fie obligaţi să plece acasă cu ţurţuri în barbă.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button