Liga II

CSM, învinsă de Rapid

CSM_Rapid_faza* vinerea trecută, trupa din Zăvoi a pierdut amicalul cu echipa Rapid Piatra Olt (0-1), echipa din Liga a III-a beneficiind însă de faptul că pentru CSM nu a evoluat niciunul dintre titularii din turul campionatului

La finele săptămânii trecut, mai precis vineri, 10 decembrie, CSM Rm. Vâlcea a susţinut prima partidă amicală din această pauză competiţională. Fotbaliştii din Zăvoi au înfruntat, pe terenul de la Căzăneşti, echipa Rapid Piatra Olt, care evoluează în Liga a III-a, în aceeaşi serie cu celelalte formaţiile Oltchim Rm. Vâlcea şi Ghecon Lăpuşata. Duelul s-a încheiat cu victoria echipei din judeţul Olt, acolo unde preşedinte este nimeni altul decât Gheorghe Constantin, fostul preşedinte al AJF Vâlcea şi al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF.
Rapidiştii din Piatra Olt s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în prima repriză, în minutul 37, de Bogdanovici, care a reluat în plasă o minge respinsă în faţă de portarul Antoniu, după ce Dragalina a executat o lovitură liberă de la 28 de metri. Oaspeţii au beneficiat însă din plin de faptul că pentru CSM nu a evoluat niciunul dintre titularii din turul campionatului, managerul general Laurenţiu Tudor şi antrenorul principal Sorin Bucuroaia optând în special pentru testarea juniorilor din propria pepinieră. De asemenea, cu acest prilej, tehnicienii CSM-ului au dorit să verifice şi potenţialul de joc al câtorva dintre fotbaliştii aflaţi în probe de joc la echipa de Zăvoi.
Echipa vâlceană a început duelul cu Rapid Piatra Olt de vinerea trecută într-o formulă inedită: Antoniu – Ghenţer, Deacu, Cilean, Bucuroaia, Pârvu, Popa, Mosor, Nicolae, Pârjol, Geantă. Pe parcursul partidei au intrat pe teren şi rezervele Chiriţă (portar), Florea, Crăciun, Kutlacek, Chiripuş, Slobozeanu şi Stănică.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button