Liga III

Săptămână nefastă pentru juniorii republicani

Republicanii vâlceni nu reuşesc să iasă din pasa proastă în care au intrat în urmă cu câteva runde. Săptămâna trecută fiecare dintre cele trei cluburi vâlcene ce au angrenate echipe în campionatul de juniori republicani au avut de disputat câte două meciuri pentru fiecare grupă în parte. Per ansamblu, bilanţul n-a ieşit tocmai pozitiv. Joi, 12 noiembrie, FC Oltchim şi C.N. „Gib Mihăescu” din Drăgăşani au disputat derbiul local, iar pe sintetic a avut loc un alt derbi, între CSM şi CSŞ Slatina, adică între două cluburi aflate pe podium în seria din care fac parte.

Pe terenul de la Oltchim, juniorii A vâlceni au remizat, scor 1-1, drăgăşenenii impunându-se cu 6-0 în faţa „chimiştilor” la juniori B. Iar pe sintetic, „municipalii” pregătiţi de Cristi Lazăr au şchiopătat în faţa slătinenilor, dând primele semne de slăbiciune. Oaspeţii au deschis scorul din penalti, CSM restabilind egalitatea la 1-1 spre finalul partidei, prin Vasile. Juniorii B au fost ceva mai norocoşi, obţinând cele patru puncte la capătul unui joc mai lejer pentru ei, câştigat cu 3-0.

Pentru tinerii fotbalişti vâlceni a urmat o nouă etapă, ce s-a desfăşurat duminică, 15 noiembrie. Nici aceasta n-a adus, însă, nimic bun în clasament pentru formaţiile ce reprezintă judeţul Vâlcea. FC Oltchim a pierdut la ambele grupe confruntarea cu Minerul Lupeni (cu 2-0 la juniori A şi 4-2 la juniori B), Colegiul Naţional „Gib Mihăescu” din Drăgăşani a pierdut, de asemenea, ambele meciuri cu Jiul Petroşani (cu 3-0 la juniori A şi 2-1 la juniori B), în aceeaşi situaţie fiind şi „municipalii”. Elevii lui Cristi Lazăr au suferit prima înfrângere din campionat pe terenul Universităţii Craiova (scor 1-0), în timp ce fotbaliştii antrenaţi de Emil Popescu au pierdut cu 6-2 în Bănie, înfrângerea categorică suferită fiind pusă şi pe seama absenţelor din lot cauzate de accidentări.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button