Volei

Sâmbătă, voleibalistele de la CS CET Govora au făcut spectacol în Sala „Capela”

faza volei• echipa clubului prezidat de Cito Drăgan a încheiat turul Diviziei A2 cu o nouă victorie

Sala „Capela” a găzduit pe data de 12 noiembrie ultima etapă din turul Diviziei A2 de volei feminin. Voleibalistele de la CS CET Govora, pregătite de antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit, au câştigat meciul cu CS „U” Medicina Târgu Mureş la scorul de 3-0. Vâlcencele s-au impus în primul set la 21 de puncte, în al doilea la 25 şi în al treilea la 18. Dintre sportivele legitimate la clubul prezidat de Cito Drăgan, au avut evoluţii remarcabile Luiza Dinu şi Nicoleta Oprişan.

Vâlcencele au obţinut puncte importante pe finalul celor trei seturi

„Week-end-ul trecut am obţinut o victorie superbă. În toate cele trei seturi, Luiza Dinu a făcut un spectacol extraordinar, iar Nicoleta Oprişan a excelat în privinţa serviciului. Chiar dacă am avut un început mai timid, pe parcursul meciului, strategia şi nivelul tehnico-tactic superior al jucătoarelor noastre şi-au spus cuvântul. Dacă în general, la sfârşitul seturilor, aveau loc cele mai multe greşeli, de această dată, pe final, am obţinut numeroase puncte importante”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Mărgărit.

CS „U” Medicina Tg. Mureş, o echipă formată din jucătoare de talie

În continuare, Marius Mărgărit şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la meciul desfăşurat week-end-ul trecut în Sala „Capela”. „CS „U” Medicina Târgu Mureş este o echipă formată din jucătoare tinere, în mare parte junioare, dar care au o talie impresionantă. Trei dintre componentele de bază au o înălţime de 1,90 metri. Adversarele noastre au jucat foarte bine, însă, până la urmă, experienţa competiţională mai mare a voleibalistelor noastre ne-a condus spre victorie. Din punctul meu de vedere, acesta a fost cel mai bun meci din actualul sezon. Chiar dacă am întâlnit o echipă în care se investeşte foarte mult, având chiar un antrenor de origine bulgară, am reuşit să câştigăm. În momentul de faţă, ocupăm locul 2 în Seria Sud-Vest şi sperăm ca formaţia noastră să rămână clasată pe această poziţie până la play-off. Principalul nostru obiectiv este ca şi în acest an să realizăm măcar aceeaşi performanţă ca în sezonul trecut”, a adăugat antrenorul.

Următoarea etapă are loc pe 3 decembrie

În încheiere, Marius Mărgărit ne-a spus că, luni, 14 noiembrie, a fost ziua de naştere a două dintre componentele de bază ale CS CET Govora. Este vorba despre Alexandra Ciucu şi Luiza Dinu, cărora le transmitem un sincer „La mulţi ani!”. Următoarea competiţie din cadrul Diviziei A2 de volei feminin va avea loc pe data de 3 decembrie, acasă, cu CSM Târgovişte. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button