Alte sporturi

Sălile de sport din cadrul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” au fost renovate

Potrivit directorului adjunct Marius Mărgărit, recent, au fost finalizate lucrările de renovare a Sălii „Capela” din cadrul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”. Întreaga instalaţie termică a fost schimbată din cauza problemelor generate de ţevile amplasate sub podeaua sălii, care au afectat totodată şi parchetul.
„De 40 de ani aici nu au avut loc reparaţii capitale, aşa că era normal ca în atâta timp să se mai spargă anumite ţevi şi să afecteze parchetul, care în ultima vreme ajunsese să fie foarte deteriorat. Am anulat toate ţevile situate sub pardoseală şi am reparat parchetul. Am montat calorifere noi, iar acum urmează să punem măştile care să le protejeze de mingi. Au fost făcute reparaţii şi în vestiare, acolo unde era nevoie. Nu în ultimul rând, pentru a schimba total faţa Sălii „Capela”, am vopsit atât pereţii, cât şi parchetul”, a subliniat Marius Mărgărit.
Antrenorul ne-a mai precizat că, în acelaşi timp, au avut loc şi lucrări care au vizat reabilitarea sălii mici din cadrul CNMB. Acolo, din lipsa fondurilor, instalaţia termică a fost schimbată doar în proporţie de 50%. Pardoseala şi pereţii au fost de asemenea vopsite.

Ovidiu Dulăcioiu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button