Acasă Liga IV Să tot dai cu pumnul la ce pedepse sunt la AJF!

Să tot dai cu pumnul la ce pedepse sunt la AJF!

79
0

• Adi Ilinca i-a spart faţa unui adversar şi a primit – stupoare! – doar două etape de suspendare

La întrebarea „Ce trebuie să faci pentru a nu primi o suspendare mare?” AJF Vâlcea pare să ne fi oferit răspunsul potrivit: „Să-ţi baţi adversarul până la sânge”. Acest lucru s-ar fi întâmplat la Frânceşti, acolo unde Adi Ilinca, jucătorul echipei locale, i-ar fi aplicat o corecţie fizică lui Puiu Niţulescu (de la Posada Perişani).
Supărat că a fost lovit la genunchi în urma unui contact mai dur în timpul jocului, tânărul fotbalist din Frânceşti a considerat de cuviinţă că, spărgându-i faţa adversarului său, e cel mai corect mod de a reacţiona. Ce mare şmecherie! Până la urmă, nu a fost atât de grav, dacă ne luăm după decizia Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea, care a stabilit ca bătăuşul să stea pe tuşă… două etape. Să tot dai cu pumnul, nu, la ce pedepse sunt la AJF? „Cred că rolul celor de la AJF e să descurajeze comiterea actelor de violenţă. Din păcate, însă, prin astfel decizii încurajăm fotbaliştii să dea cu pumnul cât mai des. Nu e deloc normal ceea ce se întâmplă”, ne-a declarat Costel Ştefan, sponsor la Posada Perişani.
În schimb, antrenorul Nicu Strâmbeanu, de la Victoria Frânceşti a făcut unele precizări, având o cu altă opinie în ceea ce priveşte incidentul în care a fost implicat Ilinca: „Adi nu l-a lovit cu pumnul pe adversar, cum au spus cei de la Posada. L-a lovit cu geanta, la pauză, şi nu a fost un incident atât de grav cum s-a spus”. (L.C.)