Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Să ne-amintim de Baia Mare!

La finele acestei săptămâni se va disputa în Zăvoi ultimul meci pe teren propriu al echipei CSM Rm. Vâlcea, contând pentru ediţia de campionat 2009-2010. Adversara vâlcenilor va fi echipa FC Baia Mare, grupare de care toţi îşi aduc aminte doar că ne-a scos din Lupta pentru Liga I după un meci suspect, cu acuze de blat, în favoarea celor de la Dacia Mioveni.
Mai trebuie să ne amintim şi faptul că în tur, la Baia Mare, CSM-ul n-a reuşit să se impună şi a evoluat cu mulţi jucători de rezervă şi juniori pentru că a existat acea decizie controversată a conducerii clubului de suspendare a fotbaliştilor care au vrut să facă grevă pentru că, spuneau ei, nu-şi primeau salariile la timp. Pentru a salva un sezon modest, cu multe rezultate controversate şi cu evoluţii oscilante, CSM-ul are datoria să învingă pe FC Baia Mare. Jucătorii existenţi acum în lot, cu sau fără salariile la zi, trebuie să dea dovadă de respect în primul rând faţă de ei, apoi faţă de public, iar despărţirea de suporteri, înaintea vacanţei de vară, să se facă fericit, cu un succes. Hai, CSM!

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button