Politica

Romeo Rădulescu, acuzat de lipsă de fairplay

Locuinţele sociale din Ostroveni au fost inaugurate fără liberali

• Senatorul Frâncu a amintit că această investiţie a fost posibilă datorită eforturilor sale şi ale premierului Tăriceanu, care a alocat aproape o sută de miliarde de lei în acest sens

Primarul interimar Romeo Rădulescu a inaugurat săptămâna trecută cele aproape o sută de locuinţe sociale amenajate pe scheletul fostului cămin de bătrâni din Ostroveni. La eveniment, au participat alături de edilul democrat liberal colegul acestuia, viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, dar şi câţiva consilieri municipali PD-L. Cu această ocazie, Romeo Rădulescu a anunţat că şi ultimul corp al ansamblului va urma acelaşi proces, până anul viitor dorindu-se amenajarea a încă 50 de locuinţe sociale. „Mai avem un amplasament la Colonie Nuci, lângă şcoală, pe care dorim să-l valorificăm. De asemenea, ne-am propus să continuăm la fosta unitate militară de la Vlădeşti. Acolo e un amplasament mare, sunt mulţi metri pătraţi. Imediat cum apare hotărârea de Guvern pe care o aşteptăm, dăm drumul la documentaţie pentru SF”, a precizat primarul Râmnicului. Referindu-se la modul în care au realizat lucrările la fostul cămin de bătrâni firmele conduse de Petre Scrieciu şi Marian Mirea, Electronics şi Hidroconstrucţia, democrat-liberalul a adăugat: „Lucrarea este foarte bine făcută, s-au folosit cele mai bune materiale. Apartamentele şi garsonierele sunt spaţioase, au balcoane generoase. În total, sunt 93 de locuinţe. N-aş putea să vă spun câte sunt apartamente, câte sunt garsoniere. Nu se prea încadrează la categoria social, dar ne bucurăm că cei care vor locui în ele vor beneficia de confort. Zilele acestea, familiile selectate se vor putea muta în casă nouă”. Romeo Rădulescu a menţionat că, de această dată, printre beneficiari nu se mai află ziarişti cu firme sau oameni de afaceri. „Din fericire, aici, legea a fost bine făcută. În partea cealaltă, la ANL, n-a fost bine făcută. N-am făcut-o noi, ci guvernanţii”, a completat edilul. Faptul că nu au fost invitaţi şi ei la evenimentul organizat de Primărie, i-a iritat pe social-democraţi, dar mai ales pe liberali. Senatorul Emilian Frâncu a aflat din presă că obiectivul pentru care el a adus în Râmnic aproape o sută de miliarde de lei a fost inuagurat. Parlamentarul a povestit cum, în urmă cu câţiva ani, l-a convins pe premierul Călin Popescu Tăriceanu să direcţioneze către judeţul nostru suma necesară transformării fostului cămin de bătrâni din Ostroveni în locuinţe sociale. În aceste condiţii, liderul liberal a apreciat gestul pedeliştilor ca fiind unul lipsit de fairplay şi recunoştinţă. 

Eduard Dulăcioiu

Articole Similare

2 Comments

  1. Ce sa astepti de la PeDeLepre? Mereu s-au laudat cu realizarile altora si au aruncat vina pe altii pentru esecurile lor.

  2. Cred cà tot omul de rind stie cà constructia azilului a fost inceputà de Tàriceabu. Acum cà mimozele de la PDL sunt la conducere minte cu nerusinare. In al doilea rind la inaugurare trebuia sà participe toate partidele aflate la putere. Dar ce sà le ceri/////// Mai este putin si actualu viceprimar va proceda si la inaugurarea T. publice. Oameni mincinosi si cu ochi dupà bani. Urmatii exemplu lui Gutàu.

Lasă un răspuns

Back to top button