Liga V

Rezultatul partidei Forestierul Romani – Păstorul Vaideeni a fost decis la Comisia de Apel!

* ambele echipe au pierdut meciul cu 3-0
* dezamăgit de hotărâre, viceprimarul comunei Vaideeni, Titel Gheorghiţă, susţine că AJF Vâlcea a făcut un abuz şi anunţă că Păstorul şi Montana Izv. Rece s-ar putea muta în campionatul judeţean din Gorj

În primă instanţă, Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea a stabilit ca partida dintre Forestierul Romani şi Păstorul Vaideeni, din prima etapă, să se rejoace. Reamintim că meciul în cauză s-a întrerupt în minutul 87, pentru că arbitru de linie Ovidiu Dorobanţu a fost bătut de către jucători. Apoi, cazul a fost analizat pe toate feţele de către Comisia de Apel, care a stabilit că ambele echipe trebuie să piardă cu 3-0.
Viceprimarul comunei Vaideeni, Titel Gheorghiţă, susţine că, în mod normal, decizia trebuia să fie alta, asta în cazul în care observatorul Vasile Paraschiva ar fi notat adevărul în foaia de raport. „Cred că hotărârea Comisiei de Apel e aberantă. La Romani, situaţia a fost clară: arbitrul de linie a fost bătut de către gazde, deci nu poţi da un alt verdict decât acela că trebuie să fi primit tei puncte. În orice caz, voi discuta cu cei din primărie pentru a propune mutarea ambelor echipe de fotbal, Montana şi Păstorul, în campionatul din judeţul Gorj. Aş fi fost de acord să se rejoace partida, decât să pierdem. Voi discuta şi cu primarul Ivan Jinaru pentru a vedea ce vom face în continuare”, a spus viceprimarul Titel Gheorghiţă. (L.C.)

Articole Similare

3 Comments

  1. O stire cel putin amuzanta. Cum sa piarda ambele echipe cu 3-0 cand gazdele au inceput scandalul?!!!

    O sa jucam in Gorj :))

  2. 3-0 pentru Romani => romanii au inscris 3 goluri (1)
    3-0 pentru Vaideeni => vaideenii au inscris 3 goluri (2)

    Din (1) si (2) => scor final 3-3 :))

  3. Bine ar fi daca s-ar muta sunt singurele echipe scandalagii din tot campinatul nu stiu ce pretentii au sa fie un arbitraj transparent la meciurile ambelor echipe din moment ce amandoua pun presiune pe arbitrii nelasandu-i sa isi desfasoare activitatea in bune conditii inca de la inceputul partidelor.Opinia mea e ori sa se mute ori sa se lase de fotbal…Fac din SPORTUL REGE uneori lupte de K1…SA NE LASE !!!

Lasă un răspuns

Back to top button