Politica

Remus Grigorescu susţine că Romeo Rădulescu l-a evitat de frică pe Internet şi la TV

Candidatul PSD, Remus Grigorescu, cel cu care Romeo Rădulescu se va confrunta în turul doi, duminică, 25 aprilie, este hotărât să câştige încrederea celor care nu s-au prezentat la vot şi să-i convingă să ia atitudine.

Social-democratul nu se lasă descumpănit de rezultatul din prima rundă a alegerilor, extrem de favorabil pedelistului, şi crede că rivalul său va avea viaţă grea în turul doi. El mai spune că ultimele sondaje îi oferă o garanţie în plus că va câştiga. „Este o perioadă extrem de grea, dar Romeo Rădulescu trebuie să îşi facă griji deoarece echipa mea, care a pornit de pe locul trei în sondaje, a reuşit să intre în turul doi. Sper să câştig încrederea oamenilor şi să îi determin şi pe cei care nu s-au prezentat la vot să vină să îşi exercite acest drept”, a declarat Remus Grigorescu. Social-democratul speră ca oamenii să nu mai voteze PDL-ul şi să se gândească la perioada grea pe care o traversăm din cauza actualilor guvernanţi. „Dacă îl vor vota în continuare pe Romeo Rădulescu, vor vota pentru pierderea pensiilor, pentru pierderea locurilor de muncă. Oamenii trebuie să înţeleagă că, votând PDL, înseamnă să îşi golească singuri buzunarele”, a declarat Grigorescu.

„I s-a tranşat sarcina să câştige din  primul tur”

Reprezentantul PSD mai spune că Romeo Rădulescu este oarecum dezorientat, având în vedere că partidul i-a recomandat să câştige Primăria din primul tur. „Am tot fost acuzat că sunt „păpuşa”, „omul” sau „pupilul” lui Cîlea şi că execut toate ordinele venite de la el. Numai că această acuzaţie vine de fapt din birourile PDL, din disperarea celor de acolo, dar mai ales din disperarea lui Romeo Rădulescu, căruia i s-a trasat sarcina să câştige Primăria din primul tur. De aceea a devenit în ultima perioadă atât de nervos, de aceea a evitat cât a putut de mult contactul direct cu mine, fie pe Internet, fie în dezbaterile directe de la TV. Omul acesta a luat practic toată arhiva foto cu realizările fostului său şef şi a postat-o pe site-ul său de campanie, cu inscripţia site-ului pe imagine, arogându-i fără ruşine acele realizări. El vine acum să ne spună că vrea să continue. Ce să continue? Ce i-a trasat fostul său şef? Unde o fi relaţia de subordonare, la mine?”, a întrebat retoric Grigorescu.

Mesaj către râmniceni

„Turul I al alegerilor parţiale pentru funcţia de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea, a confirmat că râmnicienii sunt nemulţumiţi de administraţia PDL a municipiului nostru, o administraţie arogantă, o administraţie a interesului personal, o administraţie de clică, interesată doar de parvenire şi putere obţinută cu orice preţ. Rezultatele primului tur îmi oferă prilejul de a le adresa mulţumiri  tuturor râmnicenilor care s-au prezentat la vot, echipei de campanie, colegilor de la organizaţia municipală Râmnicu Vâlcea a PSD şi colegilor din organizaţia judeţeană PSD Valcea. Atât celor care m-au votat, cât şi celor care nu m-au votat, le transmit gândul meu bun şi de prietenie. Duminică, 25 aprilie 2010, îi invit pe râmnicieni să se prezinte cu toţii la vot, pentru a acorda încrederea unui primar pentru toţi râmnicienii, asigurându-i că sloganul meu electoral „Râmnicul, familia mea!”- este un mesaj sincer şi pe care îl voi respecta, este un mesaj al unui om născut şi crescut în acest oraş, alături şi aproape de oamenii care vieţuiesc aici. Votul fiecărui cetăţean este important deoarece numai împreună putem trece peste greutăţile prezente şi numai împreună vom găsi puterea de a privi cu încredere în viitor”, a mai transmis Remus Grigorescu.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button