Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Pe scheletul PAS,

Nicolae Pătru, Costantin Rotaru şi Octav Cozmâncă construiesc o nouă forţă politică de stânga 

Deşi la alegerile de duminică, Nicolae Pătru (PNDC) a obţinut doar 76 de voturi, acesta nu se retrage din politică, ba din contră, planurile sale de viitor sunt foarte ambiţioase.

Fostul senator PRM de Vâlcea a anunţat că se va implica în construcţia unei forţe politice de stânga, alături de PNDC, dar şi de Constantin Rotaru, liderul Partidului Alianţa Socialistă. „Am avut o discuţie pe această temă atât cu Octav Cozmâncă, cât şi cu preşedintele PAS, Constantin Rotaru. Alături de ei, dar şi de alţii, vom construi o nouă alianţă de stânga. Ne vom folosi de scheletul PAS şi eu cred că nu vom da greş. Am găsit şi formula financiară să realizăm acest proiect politic, deci nu cred că vom întâmpina greutăţi”, ne-a declarat Nicolae Pătru. El mai spune că faţă de această idee a manifestat interes şi partidul lui Gabriel Oprea. „Nu putem să ne încurcăm cu cei din partidul lui Oprea. Ne-au contactat, am avut câteva discuţii cu ei, dar nu ne interesează. Acolo sunt toţi corupţii şi trădătorii, ori ceea ce ne propunem noi să facem nu se potriveşte deloc cu ceea ce au ei în cap. Un alt motiv pentru care nu putem colabora cu independenţii este şi acela că sunt conduşi de Marian Sârbu, omul care a distrus sistemul de pensii din România, omul care provine din ramura mobilei, a marilor tunuri din această zonă. În plus, nu putem lua lângă noi un apendice al lui Traian Băsescu şi al PD-L”, a adăugat Nicolae Pătru.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button