Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Remiză pe Stadionul CSŞ

De ceva timp, Dinamo 2007 nu mai arată ca o echipă de top. În ultimul meci din campionat, „alb-roşii” au remizat (2-2) împotriva Damilei Măciuca. Narcis Enăchescu a acuzat lipsa de ambiţie a elevilor săi. „Nu meritam să câştigăm cu Dinamo. Când joci fără ambiţie şi cu lene, nu poţi câştiga niciodată. Consider că locul 2 pe care îl ocupăm în clasament este cu mult peste valoarea echipei. Însă buna organizare, pregătirea fizică şi tactică, precum şi motivarea financiară au fost elementele care au dus echipa pe locul acesta. Oricum, şi valoarea slabă a campionatului a făcut să ajungem aici. Vom observa nivelul scăzut al fotbalului vâlcean la meciul de baraj pe care Vâlcea îl va susţine la Slatina. Cred că o să avem probleme mari acolo”, a declarat Narcis Enăchescu.

Adrian Olaru şi-a rupt două coaste

Adrian Olaru, unul dintre jucătorii de perspectivă ai lui Laurenţiu Mustăţea, s-a accidentat în urma unui contact cu un adversar, suferind o fisură la coastele 3 şi 4, motiv pentru care a fost internat imediat. În ultima perioadă, ghinioanele se ţin scai de Dinamo 2007. Fie că vorbim de accidentări sau de suspendări, lotul se subţiază etapă de etapă.

Laurenţiu Mustăţea: „Din vară, era dinozaurilor va lua sfârşit”

Omul cu banii de pe stadionul CSŞ va tăia în carne vie după încheierea acestui sezon şi va face un scurt bilanţ asupra jucătorilor care merită să mai rămână şi de anul viitor la Dinamo. Laurenţiu Mustăţea spune că doar şase jucători nu sunt „vandabili”: Floarea, Armeanu, Olaru, Vlăsceanu, Budihoi şi Tănase, restul având şanse mari să fie excluşi din lot. „Foarte mulţi jucători vor pleca de la echipă, fiind vizaţi, în mod deosebit, cei mai în vârstă. A venit timpul să reconstruiesc echipa. Mă voi baza în mod special pe tineri de maxim 22-23 de ani. Nu îmi mai trebuie dinozauri. A apus vremea lor”, a punctat Laurenţiu Mustăţea.

„Câinii” au pierdut când nimeni nu se aştepta

Dinamo 2007 are un handicap atunci când vorbim de meciurile susţinute în compania unor echipe mult mai slab cotate. În acest campionat, „câinii” de pe CSŞ au fost faultaţi de FC Băbeni, Nova Turist şi AS Mihăeşti, toate trei situându-se în partea de jos a clasamentului.  „Aşa se întâmplă când nu te concentrezi suficient şi îi iei în derâdere pe adversarii mai slabi. E ruşinos să pierzi în aceste condiţii, dar trebuie să mai acceptăm şi astfel de situaţii”, a menţionat Laurenţiu Mustăţea. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button