Liga II

Răzvan Dâlbea, în Zăvoi?

* în această iarnă, fostul fotbalist al echipei Unirea Alba Iulia ar putea semna pentru CSM Rm. Vâlcea

Printre cei care ar putea îmbrăca tricoul echipei vâlcene din retur s-ar putea afla şi Răzvan Dâlbea, fost conducător de joc la Unirea Alba Iulia, care a părăsit în această toamnă fosta grupare de Liga I, încercând să devină liber de contract. Tehnicienii din Zăvoi au purtat deja primele discuţii în acest sens, dar deocamdată nimic nu este sigur, atâta timp cât acesta se află în litigiu cu fostul său club. „Sunt ceva zvonuri în privinţa sa, dar nu sunt sută la sută reale”, a mărturisit managerul general Laurenţiu Tudor.
Răzvan Dâlbea s-a născut pe 8 octombrie 1981 la Aiud, iar până la plecarea de la Unirea Alba Iulia a fost căpitanul acestei echipe. Fotbalistul de 1,83 metri înălţime evoluează pe postul de mijlocaş central şi şi-a făcut junioratul la Metalul Aiud, iar apoi la Universitatea Cluj. Ca senior a evoluat până în 2006 la Tricolorul Breaza, de unde a fost transferat de Unirea Alba Iulia, în schimbul a 10.000 de euro, pentru această echipă evoluând în 114 partide (din care 32 în ultimul sezon de Liga I) şi marcând 26 de goluri.

Exclus din lot chiar înaintea meciului cu CSM

La finele lunii octombrie, Dâlbea a fost exclus din lot de conducerea clubului din Alba Iulia, care a fost iritată de faptul că fotbalistul şi-a depus memoriu prin care solicita achitarea ratelor contractuale pe lunile mai şi iunie (în total 6.000 de euro), dorind astfel să devină liber de contract. Interesant este faptul că „dezertarea” lui Dâlbea s-a produs chiar cu o zi înainte de disputarea meciului pe care Unirea urma să-l dispute împotriva echipei CSM Rm. Vâlcea!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button