Rapidiştii din Voiceşti au revenit din „vacanţă” şi au făcut un meci bun cu Utd Drăgăşani

Dinucu_Florin_Rapid_Voicesti_2015_10 (1)* partida de duminica trecută s-a terminat la egalitate (2-2)

Rapid Voiceşti a fost la un pas să se retragă săptămâna trecută din campionat. După ce au anunţat marţi AJF-ul că vor abandona competiţia, oficialii din Voiceşti au revenit însă joi după amiaza asupra deciziei şi au spus că vor continua. Pentru câte etape, nu se ştie însă? După ce s-au adunat precum „danejii”, de pe plajă (în 1992, când nordicii şi-au adjudecat Campionatul European de fotbal), adică din vacanţă, jucătorii primarului Florin Vătafu au jucat admirabil cu Utd Drăgăşani şi au reuşit să smulgă un rezultat de egalitate. Meciul de duminica trecută s-a încheiat cu 2-2 (după 1-1, la pauză), cele două goluri ale rapidiştilor fiind marcate de Eugen Anghel şi Laurenţiu Constantin (zis „Hagi”).

„Am fost conduşi cu 1-0 şi 2-1, dar am revenit de fiecare dată şi am smuls un punct mare. Meciul a fost foarte echilibrat, dar numeric am avut mai multe ocazii decât adversarii noştri, aşa că puteam să luăm mai mult de un punct, dacă eram mai concentraţi în ofensivă. Altfel, s-au petrecut şi 3-4 faze litigioase, iar arbitrul Truţă ar fi trebuit să ne dea o lovitură de la 11 metri, dar nu a făcut-o”, a afirmat Florin Dinucu, jucător de bază la Rapid Voiceşti.

Dinucu „a creat panică” în minutul 90, deşi ar fi trebuit să le cedeze mingea adversarilor
* la final, acesta a mers în vestiarul drăgăşănenilor şi le-a cerut scuze pentru că nu a înţeles decizia arbitrului

La finalul meciului de duminica trecută, Florin Dinucu a ţinut să-şi ceară scuze pentru „neplăcerea” pe care le-a creat-o adversarilor, în minutul 90, când a fost foarte aproape să înscrie, într-o fază când de fapt ar fi trebuit să cedeze mingea drăgăşănenilor, în spirit de fair-play. „N-am fost atent şi n-am ştiut exact ce s-a petrecut la acea fază. Am înţeles abia apoi că s-a dictat minge de arbitru în careul nostru, iar Cristi Vătafu a şutat spre centrul centrului, cu intenţia de a le ceda posesia drăgăşănenilor Eu am urmărit însă mingea şi am scăpat singur spre poarta lor, să dau gol. L-am lobat uşor pe portarul advers, dar balonul a lovit bara. La final, am mers în vestiarul lor şi le-am cerut scuze pentru neînţelegere, aşa cum o fac şi acum prin intermediul ziarului. Nu mi-am dat seama ce a dictat arbitrul, am crezut că a fost lovitură liberă. Dacă aş fi dat gol, recunosc că nu era deloc corect. Se mai întâmplă şi neînţelegeri din astea, bine că nu am marcat”, a explicat jucătorul de la Rapid Voiceşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button