Olteţul Zătreni şi-a propus un rezultat pozitiv în meciul cu Olteţul 2014 Bălceşti

Valcu_Nicolae_2016_02La finele acestei săptămâni, Olteţul Zătreni va juca pe teren propriu, cu Olteţul 2014 Bălceşti. Pentru echipa din comuna primarului Constantin Liţoiu, meciul va fi cel mai important test din 2016. Cu acest lucru a fost de acord şi antrenorul Nicolae Vâlcu, care va putea să vadă adevărata valoare a elevilor săi. „Încercăm să rămânem invincibili în continuare, dar ne va fi foarte greu. Săptămâna aceasta, avem un meci dificil, pe teren propriu, la Livezi, cu Olteţul 2014 Bălceşti, care a învins lidera Sporting Galicea (1-0). Ştim că adversarii sunt foarte puternici, dar nu ne interesează acest lucru. Şi până acum, am abordat toate meciurile la fel, fără a face vreo diferenţă între echipele pe care le-am înfruntat, fie că am jucat cu una de pe primul loc, fie că ne-am duelat cu cea de pe ultima poziţie”, a spus Vâlcu.

Nicolae Vâlcu, antrenor Olteţul Zătreni:
„Ne dorim să producem surpriza, să arătăm că avem valoare!”

„Cei de la Bălceşti au declarat deja că se tem de noi şi vrem să arătăm că au avut motive serioase să afirme asta. Meciul de duminică e important pentru ambele echipe, şi o să fie greu şi pentru noi, şi pentru ei. Există o rivalitate în zonă, dar nu ne e teamă de adversari, prin prisma locului pe care aceştia se află acum. Dacă aveam de la începutul sezonului un lot mai bun, poate ne-am fi bătut cu ei pentru promovare. Înainte de toate, mi-aş dori însă ca rivalitatea şi orgoliile să nu degenereze. Pentru că adesea, când se joacă meciuri între două echipe din localităţi vecine, ambiţiile sunt mai mari, iar jucătorii nu-şi pot controla nervii. Sper să nu avem parte de eliminări sau scandaluri şi să nu se plătească poliţe mai vechi. E un examen bun pentru noi şi ne dorim să producem surpriza, să le arătăm tuturor pe ce loc am fi fost dacă jucăm la fel de bine ca acum şi în startul sezonului. Sperăm într-o evoluţie cel puţin la fel de bună ca în meciul pe care l-am jucat la Sporting Galicea, de unde ne-am întors cu un punct”, a adăugat antrenorul de la Olteţul Zătreni.

Nicolae Vâlcu, antrenor Olteţul Zătreni:
„Cel mult pe locul 6 putem să terminăm, în niciun caz mai sus!”

Deşi a obţinut multe rezultate pozitive în acest an, Olteţul Zătreni nu a urcat prea mult în clasament, din cauza parcursului slab pe care l-a avut toamna trecută. „Din păcate, am avut un handicap mare de puncte de recuperat din iarnă. Diferenţa dintre noi şi locurile 2-3 era imensă, aşa că ne-a fost greu să urcăm în clasament. Cum am  mai spus, cel mult putem să terminăm pe locul 6, în niciun caz mai sus. După confruntarea cu Olteţul 2014 Bălceşti, pentru noi va urma un alt joc dificil, cu Ştiinţa Laloşu, în sâmbăta Paştelui”, a concluzionat Nicolae Vâlcu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button