Liga V

Rapid Voiceşti a revenit pe propriul teren cu o victorie

Primarul din Voiceşti, Florin Vătafu, şi-a dorit ca Rapid să poată evolua din nou pe propriul teren. Deşi au mai rămas încă multe de făcut, acesta a decis totuşi să inaugureze noua bază sportivă duminică, 27 septembrie. Chiar dacă acest lucru n-a fost pe placul adversarilor, de la Victoria Fumureni, nemulţumiţi de suprafaţa de joc, Rapid Voiceşti a făcut abstracţie de preferinţele acestora şi s-a bucurat la final de o victorie muncită. Rapidiştii au ratat destul de mult, au avut ocazii şi jucătorii din Lungeşti, însă până la urmă cele trei puncte au fost trecute în contul formaţiei lui Florin Vătafu, care s-a impus „italieneşte”, cu 1-0.

Gheorghe Diaconu a marcat în finalul primei reprize, gazdele menţinându-se în avantaj până la final. Puteau câştiga cu 2-0, dar în prelungirile partidei Rapid a ratat o lovitură de pedeapsă. N-a contat prea mult, victoria fiind importantă. Un succes care l-a mulţumit pe primarul Vătafu, nevoit după terminarea partidei să-şi ducă jucătorii la distracţie, pentru a cinsti cum se cuvine revenirea pe propriul teren.

Tricouri personalizate la Victoria

Victoria Fumureni a realizat o premieră în seria a II-a. Săptămâna trecută a apărut la terenul de joc cu un nou echipament ale cărui tricouri au fost personalizate. Arbitrii şi adversarii pot localiza mai repede fiecare jucător în parte, fotbaliştii de la Victoria fiind trădaţi de inscripţiile cu numele fiecăruia de pe tricourile de joc. Acest echipament pare a nu le purta, însă, noroc celor de la Victoria, care au ajuns la cel de-al doilea eşec consecutiv. În etapa trecută au pierdut în faţa liderului din Valea Mare, iar acum la Voiceşti, astfel că se gândesc să ducă echipamentul la preot, pentru a alunga spiritele rele. Sunt nevoiţi să invoce divinitatea, asta pentru că-şi doresc din tot sufletul să nu mai continue pe aceeaşi linie. La sfârşitul acestei săptămâni întâlnesc Ceramica Lungeşti, într-un joc al orgoliilor, partidă pe care-şi doresc să o câştige. (Simona SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button