Liga V

Primele puncte pierdute de Olteţul Zătreni

Diaconescu_Siliminel• Siliminel Diaconescu, revoltat de obscenităţile adversarilor

Lideră incontestabilă după patru etape disputate, fosta divizionară D, Olteţul Zătreni, a pierdut duminică primele puncte din actualul sezon. Formaţia pregătită de Ionel Stoica a întâlnit-o în deplasare pe Saldi Cernişoara, o echipă ambiţioasă, dornică să demonstreze că poziţia ocupată în acest moment în clasament nu reflectă întocmai valoarea lotului. A practicat un joc la intimidare, care i-a surprins pe oaspeţi. Saldi a terminat prima repriză în avantaj, la puţin timp după pauză majorând diferenţa la 2-0. Spre finalul partidei, însă, antrenorul Stoica a făcut două schimbări reuşite, care au scăpat Olteţul de la înfrângere.

Au intrat Popescu şi Bogdan Cercel, ultimul reuşind să înscrie golul de 2-2, după ce Adi Vîlcu redusese din handicap. Reacţia de bucurie avută de Cercel după înscrierea golului de 2-2 i-a iritat pe suporterii formaţiei gazdă, care la sfârşitul partidei l-au taxat pe jucătorul Olteţului. Au aruncat cu o sticlă după Cercel, astfel jucătorul alegându-se cu un duş nesperat. L-a meritat, dacă lucrurile au stat aşa cum au susţinut gazdele. Sponsorul celor de la Saldi, Siliminel Diaconescu, susţine că a fost uluit de faptul că jucătorul Olteţului şi-a arătat partea dorsală (în toată goliciunea ei) spectatorilor prezenţi la meci, gestul său fiind aproape de a naşte o adevărată revoltă. „Nu mi-a venit să cred că tocmai la noi acasă am avut parte de un asemenea gest impardonabil. Echipa din Zătreni este o forţă în campionat, dar acel jucător trebuie penalizat pentru a fi avut obrăznicia de a-i jigni pe spectatori. Din păcate, nici arbitrii, nici observatorul nu au văzut ceea ce s-a întâmplat. Este pentru prima dată de când sunt implicat în fotbal şi mi se întâmplă aşa ceva”, ne-a declarat revoltat Siliminel Diaconescu.
De precizat legat de acest meci ar mai fi şi faptul că semi-eşecul suferit, coroborat cu victoria obţinută de Experti 2000 Popeşti la Grădiştea, au făcut ca Olteţul să piardă şefia în seria a IV-a. Chiar dacă se află la egalitate de puncte cu „experţii”, echipa din Zătreni ocupă doar locul 2, din cauza diferenţei de golaveraj.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button