Liga III

RAPID PIATRA OLT – OLTCHIM RM. VÂLCEA 3-1

mara pozaChimiştii au pierdut trenul la Piatra Olt

* Rapidul lui Gheorghe Constantin s-a impus în faţa echipei antrenate de Ion Lazăr („Mara”)

Vinerea trecută, Oltchim Rm. Vâlcea a pierdut duelul de la Piatra Olt şi s-a îndepărtat definitiv de locurile fruntaşe ale clasamentului. Echipa antrenată în prezent de Ion Lazăr a avut în faţă însă o trupă extrem de bine motivată, inclusiv din punct de vedere financiar, care pare decisă să joace un rol important în actualul sezon, în lupta pentru promovare.

Erorile lui Datcu i-au „îngropat” pe vâlceni

Dezastrul s-a conturat încă din prima repriză atunci când vâlcenii au încasat două goluri în doar 2 minute, ca urmare a unor gafe impardonabile apărute pe partea stângă a defensivei, în speţă ale fundaşului lateral Datcu, care avea să fie înlocuit imediat cu Fuiorea. Oltchim s-a văzut astfel condusă, din minutul 21, cu scorul de 2-0, golurile rapidiştilor din Piatra Olt fiind înscrise de Ignat şi Huţanu. Spre finalul reprizei, un şut expediat de Fistogeanu din interiorul careului de 16 metri a şters bara laterală a porţii lui Bugiu.

Fuiorea a încasat două „galbene” în cinci minute

Chimiştii au redus din handicap imediat după pauză, mai precis în minutul 50, prin Marinescu, care a şutat splendid de la 20 de metri. Ulterior, elevii lui Ion Lazăr au avut însă ghinionul de a le fi eliminat un jucător, Fuiorea fiind trimis la vestiare pentru cumul de cartonaşe galbene, încasate în decursul a doar cinci minute, iar toate speranţele oficialilor vâlceni de a restabili egalitatea erau compromise. Oltchim a primit ultimul gol pe finalul partidei, mai precis în minutul 84, atunci când a înscris Dragalina, dar vâlcenii au acuzat faptul că rapidistul a plecat dintr-o poziţie de ofsaid, nesemnalizată însă de brigada de arbitri.
Au evoluat pentru Oltchim: Radu Popescu – Moldoveanu (Smeadă), Stoica, Nania, Datcu (Fuiorea), Tomescu, Preda, Marinescu, Săraru, Fistogeanu, Dănuleţ.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button