Liga III

Costică-Vâlcea, responsabil cu primele de joc la Rapid

* după victoria din meciul cu FC Oltchim, fiecare dintre componenţii echipei oltene au încasat câte 7 milioane de lei vechi

Fotbaliştii de la FC Oltchim au avut parte de un rival de lux la Piatra Olt, preşedintele Rapidului fiind, de doar două săptămâni, nimeni altul decât fostul arbitru purtător al ecusonului FIFA, Gheorghe Constantin. Şef al CCA până la scandalul „Mită în arbitraj”, care a zguduit fotbalul românesc, Costică-Vâlcea nu a lipsit de la meciul de vinerea trecută, ci s-a aflat în tribună. La final, chiar Constantin le-a înmânat rapidiştilor prima de joc pentru victoria obţinută în dauna Oltchim-ului, fiecare component al echipei din Piatra Olt încasând câte 7 milioane de lei vechi. „Sunt condiţii bune la Piatra Olt, cred că se va face performanţă în cel mai scurt timp, mai ales că Rapidul are şi un lot de jucători cu care se pot obţine rezultate. Baza sportivă e frumoasă, iar echipa beneficiază de un autocar de cinci stele, nou-nouţ, cum stă bine unei grupări care se respectă, salariile şi primele de joc fiind plătite la zi”, ne-a spus antrenorul Ion Lazăr, care a putut observa îndeaproape cum decurg lucrurile la Piatra Olt.

Vâlcenii, „tocaţi” mărunt de… Vîlceanu!
* deciziile arbitrului severinean Cristian Vîlceanu, contestate de antrenorul Oltchim-ului, Ion Lazăr

FC Oltchim a avut parte, din nou, de un arbitraj ostil la Piatra Olt, numeroasele decizii pe care severineanul Cristian… Vîlceanu le-a luat fiind favorabile trupei prezidate actualmente de Gheorghe Constantin. „În opinia mea, au fost două greşeli flagrante ale arbitrului din Drobeta Tr. Severin, care au contat enorm în economia partidei. Mă refer, în primul rând, la eliminarea lui Fuiorea, care survenit la doar câteva minute după ce ne-am apropiat la 2-1. Jucătorul nostru nu merita însă să primească niciunul dintre cartonaşele galbene acordate de centralul severinean. Apoi, ar fi vorba de golul al treilea, pe care l-am primit în finalul partidei, dintr-un ofsaid de 5 metri (!!!), care se putea vedea şi din avion. Noi am beneficiat atunci de un corner, mingea a fost degajată de fundaşii olteni, Dragalina a preluat-o din poziţie de ofsaid şi a înscris pentru 3-1. Nu prea sunt obişnuit să comentez arbitrajele, dar nu se ştie ce se putea întâmpla până la final. Poate egalam!”, a mărturisit Ion Lazăr.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button