Diverse

Râmnicul găzduieşte turneul final de junioare IV

* la această competiţie participă şi echipa Grupului Şcolar Energetic

La finele acestei săptămâni, mai precis în perioada 3-6 iunie, oraşul Rm. Vâlcea va găzdui ediţia din acest an a turneului final al Campionatului Naţional de handbal feminin rezervat junioarelor IV. Meciurile vor avea loc în Sala Polivalentă Traian precum şi cea a Grupului Şcolar Energetic din Rm. Vâlcea. La această competiţie vor participa 12 echipe, care au fost împărţite în prima fază în două grupe de câte şase.
Din Seria I fac parte formaţiile CSŞ Şendreni Galaţi, As. Şc. 181 SSP Bucureşti, CSŞ Sf. Gheorghe, LPS Slatina, CS Transilvania Tg. Mureş şi Grupul Şcolar Energetic Rm. Vâlcea, în timp ce Seria a II-a are în componenţă echipele CSŞ Constanţa, LPS Piteşti, CSŞ Petroşani, Marta Baia Mare, LPS Vaslui, HC Şc. 88 Mihai Viteazul   Bucureşti.
Echipa Grupului Şcolar Energetic va debuta în acest turneu în seara zilei de joi, 3 iunie, atunci când vor întâlni, în Sala Traian, de la ora 18.30, echipa similară a CSŞ Sf. Gheorghe. Tinerele handbaliste vâlcene vor înfrunta ulterior, pe rând, formaţiile LPS Slatina (vineri, 4 iunie, de la ora 11.15, în sala de la Energetic), CSŞ Şendreni Galaţi (vineri, 4 iunie, de la ora 17.15, în Sala Traian), AS. Şc. 181 SSP Bucureşti (sâmbătă, 5 iunie, de la ora 12.30, în sala de la Energetic) şi CS Transilvania Tg. Mureş (sâmbătă, 5 iunie, de la ora 18.30, în Sala Traian).
Duminică, 6 iunie, sunt programate meciurile de clasament, după cum urmează: pentru locurile 7-12 în sala de la Energetic, începând cu ora 08.00; pentru locurile 1-6 în Sala Traian, începând cu ora 09.30. Finala mică se va desfăşura de la ora 11.00, în timp ce finala mare se va juca de la ora 12.30, după care va avea loc festivitatea de premiere.

Articole Similare

One Comment

  1. Ramnicenii sunt alaturi de echipa GRUPULUI SCOLAR ENERGETIC RAMNICU VALCEA.
    MULT SUCCES FETELOR !
    NE INTALNIM IN FINALA MARE SI APOI HORA VICTORIEI !

Lasă un răspuns

Back to top button