Politica

Râmnicenii nu doresc „Zilele Râmnicului” fără Mircia Gutău

Arenele Traian vor trece în administrarea Primăriei. Asta au decis consilierii locali, săptămâna trecută, atunci când s-au angajat să le modernizeze şi să le transforme într-o bază sportivă la standarde europene.
De altfel, aceasta a fost şi condiţia pe care Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret a pus-o pentru ca Primăria să intre în posesia Arenelor Traian: acestea vor trebui recondiţionate şi întreţinute cu bani din bugetul local. Administraţia locală a cuplat la această idee, angajându-se să reabiliteze întreg spaţiul disponibil la arene, astfel încât râmnicenii să poată desfăşura acolo aproape orice fel de activităţi sportive. Potrivit Executivului Râmnicului, baza sportivă nu a mai fost recondiţionată de  20 de ani, iar odată cu modernizarea Arenelor Traian va fi construită şi o stradă de acces. Deşi municipalitatea îşi dorea ca şi Sala Sporturilor să treacă în administrarea Primăriei, clădirea va rămâne la Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport.
De asemenea, conform unui anunţ făcut de primarul Rădulescu, Arenele Traian vor găzdui în acest an „Zilele Râmnicului”, care nu se vor desfăşura în Parcul Zăvoi şi pe Splaiul Independenţei. Mulţi dintre râmnicenii cu care am stat de vorbă nu agreează deloc această idee, considerând că spaţiul respectiv este, totuşi, prea mic pentru un astfel de eveniment. Ei mai spun că l-ar fi apreciat mult mai mult pe noul primar dacă ar fi venit cu propunerea ca, de exemplu, Zilele Râmnicului să nu mai fie organizate până în momentul în care Mircia Gutău va fi eliberat.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

2 Comments

  1. Doamne din Ceruri… auziti aici, sa tina toata suflarea Ramnicului dolui fiindca seful hotilor e inchis! Si, alt sonat, Romica, care crede ca inghesuie 80.000 de oameni la Areele…pai cum face, ii micsoreaza ca pe acei soldatei si cowbouy de plastic cu care ne jucam cand eram mici? Oameni buni, ce mama dracu7lui oras mai e asta???

  2. Mare mistocari in Rimnic. Il faceti pe Guta sa creada !!!! Nu cred ca e asa naiv!!

Lasă un răspuns

Back to top button