Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

RAJDP a reabilitat mai multe drumuri din Bărbăteşti, Măldăreşti şi Bălceşti

Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, informează că, de curând, la Bărbăteşti, pe DJ 646 E, s-au realizat, aşa cum promisese, tratamente bituminoase.
Drumul a fost recondiţionat pe o lungime de 2,1 kilometri, lucrările fiind executate de către Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea. „Primarul Constantin Banacu a fost foarte mulţumit de calitatea lucrărilor, lucru care mă bucură şi mai mult. În zona respectivă, deşi situaţia actuală este una destul de grea, vom continua să dezvoltăm infrastructura”, a menţionat liderul PSD.
Ion Cîlea a adăugat că, în ultima vreme, lucrări similare au fost desfăşurate şi la Măldăreşti, pe DJ 676 H. „Acolo m-am întâlnit cu directorul general Nicolae Vălimăreanu, cu primarul Ionel Dragu şi totul a ieşit foarte bine. Tot la Măldăreşti, au mai intrat în reabilitare drumurile comunale 139 şi 140. Ce pot să vă mai spun este că, de curând, s-au încheiat şi lucrările de asfaltare a drumului de la Poeni (Bălceşti). Este vorba despre 3,5 kilometri, iar localnicii de acolo şi primarul Ion Curelaru, la fel, sunt foarte mulţumiţi de calitatea lucrărilor”, a adăugat preşedintele CJV.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button