Liga III

Punct cu punct fac… două puncte!

* după remiza albă înregistrată împotriva celor de la FC Oltchim, Ghecon a mai obţinut un rezultat de egalitate, de această dată în faţa unei echipe nou-promovate

Chiar dacă nu a strâns până acum decât două puncte în trei etape, Ghecon nu a avut parte de un debut de campionat slab, de vreme ce a pierdut doar un meci, pe cel cu CSM Slatina, scor 0-1. În cea de-a treia rundă a noii ediţii de Liga a III-a, trupa din Lăpuşata a efectuat cea de-a doua deplasare consecutivă, la Dunărea Turris Tr. Măgurele, echipă în compania căreia a obţinut un rezultat de egalitate: 1-1. Vâlcenii au deschis scorul, în minutul 10, prin Stanciu, pentru ca, cu doar două minute înainte de încheierea primului mitan, gazdele să stabilească egalitatea, prin Cosmin Mihai. Dacă Ursu, Roşoagă şi camarazii au beneficiat de un start de partidă excelent, care a ţinut doar 20 de minute şi în care au trecut de vreo patru-cinci ori pe lângă şansa de a marca, în cea de-a doua repriză, fotbaliştii lui Dan Mazilu şi-au complicat singuri situaţia, fiind de punctul de a pleca învinşi de la Dunăre. Ultimele zece minute au fost de coşmar pentru vâlceni, aceştia fiind asaltaţi de către adversari, care au trecut în nenumărate rânduri pe lângă şansa de a-şi trece în clasament trei puncte.

Vlădoi nu a jucat niciun minut

Atacantul Ciprian Vlădoi nu a bifat niciun minut în partida susţinută la Turnu Măgurele. Vicegolgheterul trupei din Lăpuşata în sezonul precedent a făcut banca pe toată durata partidei, în locul său evoluând Stanciu, nou venit la Ghecon în această vară.

Când apare şi victoria?

Ghecon Lăpuşata nu a spart gura târgului în acest debut de campionat, acumulând două puncte în trei etape în care a întâlnit două nou-promovate: Dunărea Turris Tr. Măgurele şi CSM Slatina şi pe FC Oltchim, formaţie ce a traversat vara aceasta restructurări masive şi care se află într-un proces de reconstrucţie. Cu timpul, Cosmin Ursu şi Iulian Roşoagă trebuie să-i demonstreze patronului că cele şapte transferuri efectuate vara aceasta nu au fost în zadar şi că nu vor repeta începutul slab de care au avut parte în sezonul trecut.

Vişina Nouă vine la Berbeşti

Vineri, 17 septembrie, Ghecon dă piept celor de la CS Vişina Nouă, echipă care a ocupat în sezonul trecut locul 4 în clasamentului Seriei a IV-a, deşi s-a aflat în primul an de prezenţă la acest nivel. Având jucători experimentaţi în lot, gen Frăsineanu sau Militaru, care sunt plătiţi regeşte de către patron, formaţia din judeţul Olt are o foame nebună de puncte, în condiţiile în care a obţinut până acum doar două remize şi se află într-o postură similară Ghecon-ului. Pentru a-şi simplifica situaţia, „constructorii” parlamentarului Dan Mazilu vor încerca să spargă gheaţa şi să obţină o victorie de moral, care să le confere doza necesară de încredere pentru a porni la drum cu mai multă determinare. (L.C.)

Articole Similare

One Comment

  1. arbitrul de la meciul asta ne-a arbitrat impecabil. Buharu sau cam asa ceva. Am auzit ca e din Valcea.

Lasă un răspuns

Back to top button