Alte sporturi

Pugilistul Cosmin Ilinescu a devenit campion naţional

• după ce şi-a învins categoric toţi adversarii, vâlceanul pregătit de Constantin Truşcă şi Gigi Mugescu a câştigat medalia de aur în competiţia din Craiova

Recent, la Craiova, s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de box rezervat tineretului. Alături de sportivi din toată ţara, la această competiţie a participat şi Cosmin Ilinescu. Pugilistul de la CS Thunder, pregătit de Constantin Truşcă şi Gigi Mugescu a concurat la categoria de +91 kilograme şi s-a clasat pe prima poziţie, câştigând astfel medalia de aur.
Bucuroşi pentru performanţa realizată, la finalul campionatului, antrenorii sportivului vâlcean au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa şi au încercat să evidenţieze modul exemplar în care acesta s-a comportat într-o competiţie de anvergură.
„Suntem foarte mulţumiţi pentru rezultatul obţinut de elevul nostru. Consider că a avut o evoluţie fantastică. După fiecare meci pe care îl disputa, devenea mai bun. Categoria la care a boxat Cosmin este una foarte grea şi cu toate acestea, s-a descurcat remarcabil. Vreau să vă spun că a avut adversari mai experimentaţi decât el şi de aceea, într-o anumită măsură pot spune că performanţa pe care a realizat-o a venit ca o surpriză. Oricum, modul în care a luptat nu a lăsat să se vadă faptul că oponenţii săi ar avea mai multă experienţă. S-a comportat ca un adevărat campion”, ne-a declarat Constantin Truşcă. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button