Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

PSD merge pe mâna lui Remus Grigorescu în campania de la Râmnicu Vâlcea

Sâmbătă seara, social-democraţii vâlceni au decis ca Remus Grigorescu să-i reprezinte în competiţia pentru funcţia de primar al municipiului. Şedinţa Delegaţiei Permanente a fost însă una tensionată şi dominată de controverse.

Cu câteva ore înainte de dezbateri, în interiorul partidului, se vorbea de un blat împotriva deputatului Aurel Vlădoiu, cotat cu cele mai mari şanse să câştige competiţia cu PD-L şi PNL de la Râmnicu Vâlcea. La un moment dat, lui Grigorescu i s-a reproşat faptul că sondajul de opinie realizat la comanda partidului s-ar fi realizat cu studenţi de-ai săi şi că în acest fel ar fi câştigat prima poziţie în clasament. Pe de altă parte, s-a vehiculat şi informaţia că ar fi dominat lupta internă pentru că i s-ar fi făcut foarte mult lobby de la cel mai înalt nivel al organizaţiei. Ion Cîlea s-a străduit să pună capăt bârfelor anunţând că nu se va mai ţine cont de rezultatul sondajului, ci strict de dorinţa membrilor DP. Invitaţi la vot, peste 40 dintre aceştia şi-au manifestat susţinerea pentru Remus Grigorescu, pe poziţia a doua situându-se deputatul Vlădoiu, care a explicat că va fi alături de candidatul partidului în cursa pentru funcţia de primar al Râmnicului, dar cineva va trebui să-şi asume răspunderea în cazului unui eventual eşec. Voci din interiorul PSD susţin că neclarităţi ar fi avut şi ceilalţi candidaţi înscrişi în competiţia internă: Ilie Amuzan, care în cele din urmă s-a retras, Mihai Persu şi Ion Matei. De altfel, liderul PSD Râmnicu Vâlcea, simţind probabil ce urma să se întâmple, nici nu a mai participat la şedinţă. Conform sondajelor realizate de celelalte formaţiuni politice, Remus Grigoresu şi Ion Matei erau cotaţi cu şanse apropiate, cuprinse între 13 şi 16 la sută. Cel care ar fi putut încurca foarte serios calculele PD-L şi PNL era, potrivit barometrelor de opinie, Aurel Vlădoiu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button