Politica

Constantin Vlăduţu nu regretă că, anul trecut, a demisionat din Consiliul Local

Oricât ar părea de ciudat, social-democratul Constantin Vlăduţu nu regretă, după aproape un an, că a demisionat din Consiliul Local al Râmnicului. Într-o discuţie pe care am avut-o cu reprezentantul PSD, acesta şi-a motivat poziţia explicând că nu avea rost să facă figuraţie în CL. 

Nu regretă că a demisionat din Consiliul Local 

„Nu puteam să propun nimic. PSD are doar 4 voturi, deci, ca s-o spunem pe cea dreaptă, nu contează în Consiliul Local. Plus că acolo era şi cred că încă mai e şi un soi dictatură. Dacă vreodată aveam de făcut o mică observaţie, imediat eram acuzat că mă opun dezvoltării oraşului. Ştiu că pare absurd, dar aţi văzut şi dumneavoastră cum stau lucrurile, pentru că aţi fost la atâtea şedinţe. Un alt motiv, cum vă spuneam şi la vremea respectivă, a fost legat de faptul că am început o investiţie mare la hotelul Orizont, de la Călimăneşti, o extindere care a cuprins, printre altele, amenajarea unei noi săli de conferinţe, restaurant şi parcare. Acum, hotelul are peste 3.600 de metri pătraţi şi e o bijuterie a turismului din zonă”, a spus Vlăduţu. 

Hotelul său este o bijuterie a turismului 

Social-democratul ne-a mai precizat că şi afacerile sale au fost afectate de criza economică, dar dacă nu s-ar fi ocupat foarte serios de firmă, probabil că acum erau în mare pericol. Dacă în 2008, societatea sa avea o cifră de afaceri de peste 200 de miliarde lei vechi, anul trecut, aceasta a scăzut de aproape trei ori. „Sigur că în condiţiile în care insistam pe activitatea politică, exista pericolul ca lucrurile să fie de-a dreptul grave. Dar am supravieţuit până acum şi ăsta e un semn bun. Mă gândesc chiar la viitor şi vreau să vă spun că mi-am propus să fac o investiţie mare, tot în turism, în zona Voineasa-Vidra, dacă se va face acolo acea pârtie de schi”, a completat social-democratul. Rugat să spună care este cea mai mare dezamăgire a sa în momentul de faţă, Constantin Vlăduţu s-a referit din nou la clasa politică: „Am crezut prea mult în democraţie. Dar după 20 de ani, sunt dezamăgit de calitatea celor care ne conduc. După părerea mea, de exemplu, în Parlament nu sunt mai mult de 20 de oameni valoroşi, care să facă ceva concret pentru această ţară. Şi cred că această lege electorală e foarte păguboasă pentru România. Uninominalul a fost o tâmpenie. S-au umplut Camera Deputaţilor şi Senatul de manelişti”. Revenind la situaţia de la Râmnicu Vâlcea, Constantin Vlăduţu a anunţat că va susţine candidatul PSD la funcţia de primar. El speră ca noua conducere a primăriei să fie mai transparentă în actul decizional. Nu în ultimul rând, Vlăduţu şi-a spus părerea şi despre întâmplarea nefericită prin care trece Mircia Gutău. Fostul consilier municipal a apreciat că, într-adevăr, democrat-liberalul a făcut foarte multe lucruri bune pentru oraş, însă „faptul că a primit titlul de cetăţean de onoare al Râmnicului, într-un moment tensionat, în care toată presa locală, centrală şi internaţională, era cu ochii pe el, a fost o mare greşeală, pentru că s-a expus enorm”. Vlăduţu a menţionat, însă, că nu e vina primarului Gutău, ci a celor care au venit cu această idee.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button