Politica

PSD Drăgăşani stă pe un butoi cu pulbere

PSD DragasaniDin cauza lipsei de comunicare dintre deputatul Vasile Bleotu şi primarul Cristian Nedelcu, la Drăgăşani, PSD e la un pas de scindare. De mai bine de o jumătate de an, fiecare dintre cei doi social-democraţi este alimentat constant cu ură împotriva celuilalt, de către cârcotaşi şi mici afacerişti dornici să se înfrupte din bugetul primăriei.

Oamenii care îl învrăjbesc pe Vasile Bleotu împotriva lui Cristian Nedelcu îi reproşează primarului că nu le dă lucrări cu încredinţare directă, şmecherite, pe valori supraevaluate, ca şi când acesta ar fi un lucru rău. Sau îl acuză că a ţinut în primărie toţi cei aproape 400 de angajaţi moşteniţi de la fostul edil. Iarăşi, pe lângă realitate, pentru că, în momentul de faţă, potrivit datelor oficiale, numărul salariaţilor din instituţie este de aproximativ 200, cu tot cu aparatul propriu, funcţionari, contabile, bibliotecare, secretare, şoferi, ADP, sere, poliţişti comunitari, angajaţi pe „416”, „76”, „72”, hamali, măturătoare etc. Desigur, niciunul dintre îmbârligătorii de serviciu nu vorbeşte despre zecile de proiecte finalizate, demarate sau pregătite de Nedelcu. De cealaltă parte, primarului i se transmite că Vasile Bleotu îl critică non-stop, că acesta a stabilit deja un alt candidat la funcţia de primar, din partea PSD, în perspectiva alegerilor locale din iunie 2012. Astfel, prăpastia dintre Bleotu şi Nedelcu se adânceşte pe zi ce trece, uitându-se că echipa pe care au făcut-o în iunie 2008 a reuşit ceea ce nimeni nu se aştepta.
Din dorinţa de a afla cât de gravă este situaţia, zilele trecute, l-am contactat pe deputatul Vasile Bleotu. „Eu aşa am înţeles, că primarul nu doreşte să candideze pentru un nou mandat. Aşa s-ar fi exprimat. Vedeţi, el e prietenul meu, ţin foarte mult la el, dar nu comunică suficient cu mine. S-ar putea ca, din partea noastră, să candideze Agăpescu sau Lidia Petcan. Amândoi sunt oameni foarte valoroşi”, ne-a precizat liderul PSD Drăgăşani. La rândul său, primarul Cristian Nedelcu a explicat, aşa cum ne aşteptam, că la mijloc este vorba doar despre „fitilele” unora : „Nu ştiu cine a mai scos-o şi pe asta, că nu mai vreau să candidez. Nu este adevărat! Vreau să candidez pentru un nou mandat, evident, din partea PSD. Cine se duce la Vasile şi-i spune altceva, nu ne vrea binele, nu vrea binele PSD-ului. E limpede! De asemenea, aş vrea să vă reamintesc că am foarte multe proiecte demarate, finalizate, pregătite. În 2012, Drăgăşaniul va arăta şi va fi altfel, în sensul bun al cuvântului. Multora nu le convine acest lucru. Ar dori să stau cu mâinile în sân, să nu fac nimic, să fiu păpuşa lor, să le aranjez lor ploile. Ei bine, nu sunt genul ăsta de om. Vreau să las ceva bun în urma mea şi asta e tot ceea ce mă preocupă. Pot cârcotaşii să umble cu ce fitile şi zvonuri doresc, la partid, în oraş, printre cetăţeni. Nu am treabă! Eu continui ceea ce am început şi mi-aş dori ca echipa alături de care am pornit la drum să-mi fie alături în continuare. În 2012, vă asigur că vom avea cu ce să ne prezentăm în faţa oamenilor, atenţie!, chiar dacă PSD a fost în Opoziţie, chiar dacă ni s-au tăiat şi nouă fonduri şi comunitatea din Drăgăşani n-a beneficiat de atenţia pe care ar fi meritat-o din partea celor care ne guvernează”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button