Liga IV

Progresul Măldăreşti, aproape de o surpriză pe terenul „alb-roşiilor”

Mustatea_Laurentiu11__1_• Dinamo s-a chinuit cu echipa venită de la „Onoare”, desprinzându-se abia spre finalul partidei

Vicecampioana judeţului, Dinamo 2007, pare a fi căpătat o fobie cu echipele mai slab cotate, venite din Liga a V-a. În acest sezon n-a impresionat când a jucat pe teren propriu, în faţa acestor grupări considerate a face parte dintr-o categorie inferioară, de neglijat din eşalonul de elită judeţean. Nu cu mult timp în urmă a fost învinsă categoric de FC Băbeni, o nou-promovată, iar acum a fost aproape să se întâmple acelaşi lucru şi cu Progresul Măldăreşti. Cu Robert Gherghe în zi de graţie, Progresul a forţat încă din primele minute, iar rezultatul s-a văzut rapid pe tabelă: 1-0 pentru formaţia din Măldăreşti.

Oaspeţii au continuat să pună probleme, menţinându-se în avantaj până în minutul 70. A fost nevoie ca Laurenţiu Mustăţea să intre pe teren pentru a-i mobiliza pe „câini”. Astfel, Dinamo a reuşit să întoarcă rezultatul. Buga a egalat şi Radu Moldovan a înscris pentru 2-1, „alb-roşii” reuşind până la urmă să-şi adjudece toate cele trei puncte puse în joc.

„Dinamoviştii ne-au învins, dar nu ne-au impresionat”

„Ne-au luat de sus, au zis că suntem echipă de la ţară şi n-avem cum să le punem probleme. Noi am jucat bine, am crezut în şansa noastră şi am fost aproape de a produce surpriza. Dinamoviştii ne-au învins, dar nu ne-au impresionat. Nu formează nici pe departe acea echipă de care se temea toată lumea”, ne-a informat Cristi Aldea, delegatul Progresului.
Preşedintele de la Dinamo, Laurenţiu Mustăţea, şi-a mustrat şi el jucătorii pentru jocul slab. „Ce pretenţii să mai am eu la primul loc, când primim patru goluri de la FC Băbeni şi ne chinuim cu Progresul Măldăreşti!? Ştiu că acest campionat e al Oltului Ioneşti, dar mă gândeam că vom fi şi noi printre echipele care pot pune probleme. Nu sunt dezamăgit de faptul că ne impunem la o diferenţă mică de scor, ci de joc. Mă gândeam că va fi mai bine în acest sezon sau cel puţin la fel ca în campionatul trecut, pentru că ne-au plecat doar doi jucători şi-au venit şase. Am văzut totuşi că jucăm mai bine în deplasare decât acasă şi nu-mi explic de ce. Probabil, însă, că nu formăm cu adevărat o echipă, nu ne mobilizăm, ne certăm şi ne înjurăm între noi pe teren, în loc să ne încurajăm”, a spus Mustăţea.

Dani Uţă e „câine” cu acte în regulă!

După alţi fotbalişti exponenţiali pentru fotbalul judeţean reveniţi pe teren în acest sezon, a făcut acest pas şi Dani Uţă. Fostul jucător al Sportului s-a legitimat de curând la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea. Sâmbătă, 26 septembrie, Uţă a îmbrăcat pentru prima dată tricoul „câinilor”, debutul la Dinamo fiind până la urmă unul norocos. Dani s-a putut alături de noii colegi de o victorie, chiar dacă aceasta a fost fără strălucire.
Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button