Volei

Primul meci, prima victorie pentru voleibalistele de la CET Govora

Pe data de 9 octombrie, în Sala „Capela”, s-a desfăşurat primul meci din Divizia A2 al echipei CS CET Govora. Voleibalistele pregătite Nicoleta şi Marius Mărgărit s-au impus cu scorul de 3-0 în faţa sportivelor de la CSM Caransebeş, după cum urmează: 25-14, 26-24 şi 25-19. La finalul partidei, antrenorul formaţiei vâlcene nu s-a arătat mulţumit de evoluţia elevelor sale, considerând că acestea nu au jucat la adevărata lor valoare.
„Poate că emoţiile începutului de campionat au determinat această stare a jucătoarelor. Antrenamentul de joi s-a desfăşurat exact aşa cum mi-am dorit şi de aceea, fetele mi-au creat speranţa că, în jocul de sâmbătă ar fi urmat să arate ceea ce ştiu. A fost un meci presărat cu faze foarte frumoase, dar au existat şi momente penibile, în care jucătoarele au fost lovite de minge sau aceasta a căzut pe lângă ele. Au greşit foarte mult pe tehnică individuală, servicii, atacuri şi blocaje. Această inconstanţă mă nemulţumeşte pentru că totuşi, campionatul a început şi ar trebui să fim în formă maximă”, ne-a declarat Marius Mărgărit.
Au evoluat pentru echipa vâlceană: Luiza Dinu, Claudia Sandu, Bianca Covrig, Mădălina Bălănoiu, Oana Popa, Simona Bîrzan, Alexandra Ciucu şi Bianca Firan.
În continuare, elevele soţilor Mărgărit se pregătesc pentru meciul cu CS Argeş Volei Piteşti, care va avea loc de asemenea în Sala „Capela”, sâmbătă, 16 octombrie, la ora 11:00. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button