Volei

Primul meci, prima victorie pentru junioare

Duminică, 27 septembrie, Sala „Capela”, din cadrul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de volei, rezervat junioarelor. Cu acest prilej, fetele pregătite de antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit au întâlnit echipa Clubului Sportiv Şcolar Sibiu, în faţa căreia s-au impus cu scorul de 3-0. Iată rezultatele celor trei seturi: 25-15, 25-13 şi 27-25. Cu toate că formaţia vâlceană a obţinut victoria, antrenorul Marius Mărgărit s-a arătat foarte nemulţumit de felul în care jucătoarele sale au abordat meciul.

 „Este o diferenţă clară de valoare între noi şi CSŞ Sibiu. Numai că, pe finalul meciului, fetele s-au relaxat, crezând că este foarte uşor. Am încercat şi eu o schimbare, am înlocuit-o pe Nicoleta Craioveanu cu o jucătoare mai tânără, dar nu a mers. Nu sunt mulţumit de cum a decurs această partidă, nu mi-a plăcut. Victoria e victorie, dar jocul a fost departe de cel la care mă aşteptam. Sper ca până săptămâna viitoare, când vom avea primul meci de Divizia A2, să îşi revină şi să îşi schimbe atitudinea, pentru că în felul acesta nu se poate face performanţă. Există totuşi şi motive pentru care pot spune că sunt foarte mulţumit. Mă bucur că la acest meci am avut parte de mulţi spectatori. În ceea ce priveşte echipa de Divizia A2, sper ca într-un timp cât se poate de scurt să poată juca în Sala Sporturilor „Traian”, unde de asemenea îmi doresc să fie prezenţi cât mai mulţi iubitori de volei”, a încheiat Marius Mărgărit.

Încep competiţiile şi pentru cadete

Duminică, 4 octombrie, la Rm. Vâlcea, se va desfăşura primul meci din cadrul Campionatului Naţional de volei, rezervat categoriei de cadete. În această partidă, echipa Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” le va întâlni pe sportivele de la LPS Piteşti 1. „Sperăm să fie multă lume prezentă în sală, aşa cum a fost şi la meciul destinat junioarelor, de săptămâna trecută. Consider că lucrurile de genul acesta le motivează pe fete, le determină să îşi dea silinţa şi să joace mai bine”, a spus Marius Mărgărit, antrenor de volei şi director adjunct al Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button