Liga IV

Prime blocate la Galicea

* „Pentru mine, doar primul loc contează! Nu pot premia lipsa de performanţă!” – a anunţat viceprimarul Florea Udrea

Deşi se numără printre favoritele luptei pentru promovare în Liga a IV-a, Topologul Galicea nu-şi confirmă deloc statutul. Echipa antrenată de Iustin Croitoru a pierdut ultimele două meciuri din campionat, ambele disputate în deplasare (0-1 cu FC Govora, 2-3 cu Unirea Tricolorul Goleşti). Eşecul suferit la finele săptămânii trecute, în faţa goleştenilor, a survenit la doar câteva zile după ce Topologul Galicea izbutise o victorie de răsunet în Cupa României – faza judeţeană: 1-0 cu Hidroelectra Rm. Vâlcea!
Rezultatul nefast cu Unirea Tricolorul Goleşti a tulburat însă serios apele la Galicea, iar cel mai înverşunat contestatar al prestaţiei slabe a jucătorilor de la Topologul a fost tocmai viceprimarul comunei, Florea Udrea, principalul finanţator al echipei de fotbal. „Am suferit două înfrângeri neaşteptate cu Govora şi Goleşti, iar rezultatele mă nemulţumesc din toate punctele de vedere. Nu înţeleg cum au fost posibile evoluţii atât de diferite de la un meci la altul, pentru că una am jucat în cupă, şi alta în campionat!”, ne-a spus Udrea.
Ca o consecinţă a rezultatelor nefaste din ultima perioadă, viceprimarul din Galicea a luat decizia de a nu mai acorda prime de joc până ce echipa pregătită de Iustin Croitoru nu va reveni pe primul loc în clasamentul Seriei I. „Pentru mine, doar primul loc contează! Nu pot premia lipsa de performanţă! Obiectivul echipei în acest sezon este clar, promovarea în Liga a IV-a, aşa că nu ne mai putem permite alţi paşi greşiţi!”, a anunţat Florea Udrea.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button