Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primarul Gheorghe Ciucă a inaugurat Centrul Balnear de la Olăneşti

Joi, în Parcul Central din staţiunea Băile Olăneşti, a avut loc inaugurarea obiectivelor de investiţii – Centrul Balnear, piscina acoperită, parcare supraterană cu o capacitate de 196 locuri, scenă de vară şi foişor, reabilitarea a 3 km de străzi, toate în cadrul proiectului „Dezvoltarea integrată a staţiunii Băile Olăneşti”.

La eveniment, alături de primarul Gheorghe Ciucă, au participat reprezentanţii Consiliului Judeţean, S.C. CONEXVIL S.A. (constructorul) şi mass-media locală.
Proiectul „Dezvoltarea Integrată a Staţiunii Băile Olăneşti”, cu o valoare de 3.256.704,71 EURO (exclusiv TVA), a fost implementat cu succes de Consiliul Local al Oraşului Băile Olăneşti în parteneriat cu Consiliul Judeţean Vâlcea, în calitate de Beneficiar Local.
Cu această ocazie, primarul Gheorghe Ciucă a declarat că „Staţiunea Băile Olăneşti este cea mai importantă staţiune din România, iar acest proiect va contribui la relansarea economică a localităţii”.
În continuare se vor face toate demersurile necesare pentru dotarea cu echipamente medicale a centrului balnear şi va începe exploatarea efectivă a investiţiei de către serviciul public nou creat în acest sens.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button