Politica

Primarul de la Păuşeşti Măglaşi, vânat de PSD

• Bogdan Deaconu, vicepreşedinte al PC, a amintit că, între cele două formaţiuni politice, există un protocol care interzice racolarea de membri de la partidul aliat

Prezent la Râmnicu Vâlcea pentru a le transmite câteva sfaturi colegilor săi, miercurea trecută, Bogdan Deaconu, vicepreşedinte al Partidului Conservator, şi-a rezervat o oră şi pentru un dialog cu jurnaliştii.
În discuţia cu aceştia, printre altele, Bogdan Deaconu a criticat încercările PSD de a racola primari conservatori şi a sugerat că PC poate schimba oricând foaia cu social-democraţii, dacă aceştia nu-şi schimbă atitudinea faţă de un partener care le-a fost loial şi un susţinător de nădejde. Reprezentantul PC a reamintit, totodată, că între cele două formaţiuni există un protocol care le interzice astfel de lovituri sub centură. „Bine, PSD nu s-a ţinut niciodată de cuvânt faţă de PC. Am înţeles că, la Vâlcea, se merge prea departe şi de aceea i-am recomandat preşedintelui organizaţiei judeţene, domnul Mircea Stănculescu, să procedeze la fel, să înceapă să racoleze şi el membri de la PSD”, a spus Bogdan Deaconu.
Potrivit conservatorilor vâlceni, unul dintre aleşii „vânaţi” de PSD este Alexandru Dediu, primarul comunei Păuşeşti Măglaşi. Ei s-au ferit însă să spună dacă acesta a fost condiţionat sau nu de intrarea în PSD pentru a-i fi alocate fonduri de la Consiliul Judeţean. De asemenea, reprezentanţii PC ne-au precizat că, până în prezent, PSD le-au racolat doar câţiva membri şi neimportanţi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button