Diverse

Primarul Boiangiu investeşte în două baze sportive la Grădiştea

Primarul Ilie Boiangiu îşi doreşte ca în 2010 să dea în folosinţă, la Grădiştea, cele două baze sportive. Una dintre acestea dispune de un teren de fotbal cu dimensiuni normale, prevăzut cu vestiare moderne, tribună şi nocturnă. Cealaltă bază sportivă va fi de dimensiuni reduse, iar tinerii vor putea practica mini-fotbalul, handbalul şi tenisul de câmp. Lucrările la ambele locaţii au început încă de anul trecut, însă au stagnat în ultima perioadă din lipsă de fonduri.
„Sperăm ca în cel mai scurt timp să se deblocheze acele fonduri europene, astfel încât să putem definitiva lucrările la baza sportivă de dimensiuni normale. Îmi doresc foarte mult ca în 2010 să inaugurez acest stadion, care sunt sigur că va fi cel mai frumos din zona de est a judeţului Vâlcea, fiind prevăzut cu vestiare moderne, tribună cu 300 de locuri, precum şi cu nocturnă. Până în prezent, am primit doar vreo 35 la sută din valoarea totală a proiectului, adică aproximativ 3 miliarde lei vechi, cu ajutorul cărora am derulat lucrările de până acum. Aşteptăm să ne fie alocaţi şi restul banilor, pentru că ne-am propus ca până la finele anului să şi inaugurăm acest stadion”, ne-a declarat Ilie Boiangiu.
Lucrările sunt suspendate şi la cealaltă bază sportivă, de dimensiuni reduse, deoarece, în 2010, comuna Grădiştea încă nu a primit vreun leu pe Ordonanţa 7. „Nocturna e finalizată, dar trebuie să procurăm acum covorul sintetic. Fiind vorba de o suprafaţă artificială omologată special pentru tenis de câmp, costul covorului se ridică la suma de 1 miliard de lei vechi. În orice caz, încă de pe acum tinerii sunt foarte bucuroşi pentru că au unde să facă sport, în fiecare zi foarte mulţi adunându-se pentru a juca fotbal pe suprafaţa de bitum”, a concluzionat primarul comunei Grădiştea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button