Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Cupa României îşi desemnează finalistele

* miercuri, 5 mai, se va desfăşura turul penultimului act al fazei judeţene al acestei competiţii, Damila Măciuca, Posada Perişani, CSM Drăgăşani şi Oltul Ioneşti 2009, fiind echipele ajunse în „careul de aşi”

Campionatul Ligii a IV-a a intrat în linie dreaptă. Mai sunt puţine etape de disputat până la finalul sezonului, se apropie şi meciul de baraj pe care campioana judeţeană (adică Oltul Ioneşti 2009, în proporţie de 99 la sută) îl va disputa pentru promovarea în Liga a III-a, astfel că singura competiţie care a rămas să-şi mai desemneze câştigătoarea la nivel de judeţ este Cupa României. AJF a stabilit ca semifinalele acestei competiţii, care în acest an se vor desfăşura în dublă manşă, să aibă loc pe 5 mai (turul), respectiv 12 mai (returul). Au ajuns în această fază a întrecerii Damila Măciuca, Posada Perişani, CSM Drăgăşani şi Oltul Ioneşti 2009, adică patru formaţii aflate în prima jumătate a eşalonului de elită judeţean, toate având determinarea necesară pentru a câştiga trofeul pus în joc. Dacă pentru Damila, Posada şi CSM câştigarea Cupei României reprezintă un obiectiv important, Oltul Ioneşti 2009 îşi doreşte trofeul în ideea de a obţine eventul în acest sezon. (S.S.)

Cupa României – faza judeţeană
Semifinale / Manşa tur
Miercuri, 5 mai:
Damila Măciuca – Posada Perişani  _-_
CSM Drăgăşani – Oltul Ioneşti 2009  _-_
* meciurile încep la ora 17.00

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button