Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primarul Boiangiu finalizează reţeaua de canalizare la Grădiştea

Considerat, pe bună dreptate, unul dintre cei mai destoinici primari din Vâlcea, Ilie Boiangiu este foarte aproape să finalizeze lucrările la reţeaua de canalizare. Dacă planurile sale vor decurge normal, toţi locuitorii comunei Grădiştea vor beneficia de condiţii optime de trai în gospodării. „La Grădiştea se lucrează intens la definitivarea lucrărilor la reţeaua de canalizare, în următoarea perioadă urmând a fi racordate toate gospodăriile. Apoi, va fi pusă în funcţiune şi staţia de epurare, care a fost adusă recent. Ca de fiecare dată când o lucrare se apropie de finalizare, oamenii sunt foarte încântaţi, mai ales pentru că asta înseamnă că la Grădiştea se fac lucruri bune şi utile comunităţii, iar lumea vede asta cu ochiul liber, în ciuda perioadei de criză cu care România se confruntă”, ne-a spus Boiangiu.
Primarul din Grădiştea ne-a mai informat că a demarat şi o lucrare de extindere a reţelei de alimentare cu apă în cătunele Martalogu şi Piscul Pietrii din satul Tulburea, care sunt situate în vârf de deal. „Conducta de apă se va întinde pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri, iar în condiţiile în care cătunele respective sunt situate la altitudine avem nevoie şi de o staţie de pompare. Materialele pentru această lucrare sunt procurate încă de anul trecut, iar manopera o realizăm cu oamenii noştri, deci în principiu costurile trebuie să fie minime”, a precizat primarul Boiangiu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button