Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primăria Horezu a reabilitat căminul cultural din Romanii de Jos

Vinerea trecută, primăria Horezu a inaugurat căminul cultural din satul Romanii de Jos, care a trecut printr-un amplu proces de reabilitare. Edilul Constantin Niţu ne-a informat că modernizarea s-a realizat cu costuri minime, materialele fiind procurate din bugetul local.

„S-a asfaltat parcarea, s-a ridicat un gard nou şi s-au igienizat toaletele. Tot ansamblul cultural are acum o altă faţă, mult mai modernă, extrem de necesară în condiţiile în care căminul respectiv era situat chiar lângă Mânăstirea Horezu. Anual, se estimează că zona este vizitată de aproximativ o sută de mii de turişti, aşa că toate aceste lucrări de reabilitare erau utile. Nu era normal ca vizitatorii să vadă o toaletă insalubră, pe care anul trecut stăteau japonezii la coadă ca s-o fotografieze, pentru că nu mai văzuseră aşa ceva. Era inedit pentru ei!”, ne-a precizat democrat-liberalul. Altfel, Constantin Niţu şi administraţia locală din frumoasa urbe vâlceană pregătesc în continuare, cu mare atenţie, cea de-a 40-a ediţie a „Cocoşului de Hurez”, care va avea loc în perioada 4-6 iunie, atunci când se estimează că în zonă vor poposi peste 50.000 de vizitatori. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button