Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

ÎPS Gherasim, prezent la sfinţirea noii biserici de la Stoileşti

În urmă cu câteva zile, Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârşit slujba de sfinţire a locului şi punerea pietrei de temelie pentru construcţia unei noi bisericii la Parohia Băloiu – Filiala Obogeni, din comuna Stoileşti, Potopopiatul Rm. Vâlcea.
După Sfânta Liturghie săvârşită de către Părintele Protopop Alin Gherghinoiu împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, la care au participat Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim, dar şi primarul Marian Obogeanu, s-a pus piatra de temelie a bisericii cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, în apropierea vechii biserici filială, monument istoric, cu hramul „Naşterea Maicii Domnului”. După slujba de sfinţire, Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim a rostit un cuvânt de învăţătură în care a arătat importanţa deosebită a ridicării acestui sfânt aşezământ, îndemnându-i pe credincioşi să participe atât fizic cât şi material, după posibilităţi, la finalizarea lui.

sursa: arhiram.ro

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button