Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primăria Drăgoeşti contestă neaprobarea proiectului pe Măsura 3.2.2

Deşi a acumulat 64 de puncte, proiectul integrat pe Măsura 3.2.2 pe care autorităţile locale din comuna Drăgoeşti l-au întocmit nu a primit finanţare. Primarul Emilian Isuf şi viceprimarul Gheorghe Melente fac eforturi pentru a îndrepta lucrurile în această privinţă. „Am avut parte de o surpriză neplăcută atunci când am aflat că nu suntem pe lista comunelor propuse spre finanţare, deşi ştiam că proiectul nostru a fost declarat eligibil, iar în plus avea şi un punctaj foarte bun. Este cel mai important pe care l-am întocmit şi nu putem renunţa la susţinerea lui, aşa că ne-am decis să mergem până la capăt. Am depus o contestaţie, iar acum aşteptăm ca aceasta să fie analizată şi să primim un răspuns. Ni se pare ciudat cum de un alt proiect, care a avut tot 64 de puncte, a primit finanţare, iar al nostru nu! Dacă celălalt ar fi avut 64,5 puncte, nu am fi comentat, însă aşa nu înţelegem ce motive au stat la baza dezaprobării proiectului nostru”, spune viceprimarul Melente.
Proiectul pe Măsura 3.2.2 întocmit de comuna Drăgoeşti vizează realizarea reţelelor de apă şi canalizare, îmbunătăţirea infrastructurii drumurilor şi înfiinţarea unui after-school. „Dacă proiectul va fi finanţat, localitatea va deveni cu adevărat una modernă din toate punctele de vedere. Canalizarea şi alimentarea cu apă ar conferi oamenilor condiţii mai bune de trai în gospodăriile lor. Iar în ceea ce priveşte infrastructura, prin proiectul Măsura pe 3.2.2 am încheia de asfaltat toate drumurile din Drăgoeşti”, a continuat Melente.
Altfel, viceprimarul comunei Drăgoeşti mai este de părere că aprobarea proiectelor nu s-a făcut în funcţie de criteriile politice. „La Vâlcea, aşa cum se observă, au fost finanţate proiectele unor comune conduse de primari PSD şi de un altul care e independent şi cochetează tot cu social-democraţii”, a concluzionat Gheorghe Melente. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button