Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Boc a lăsat Muereasca fără apă şi canalizare

Angajaţii Ministerului Agriculturii i-au lăsat pe cetăţenii localităţii Muereasca fără reţea de apă şi canalizare. Trepăduşii lui Boc au avizat că doar proiectele judeţelor conduse de membrii PDL, astfel banii europeni au ajuns doar în comunele portocalii, chiar dacă proiectele făcute de primarii liberali şi social-democraţi au fost mai bune.
Primarul Ion Ungureanu a contestat decizia comisiei de evaluare a Ministerului Agriculturii, care i-a respins un proiect pe Măsura 3.2.2, pentru alimentare cu apă şi canalizare. Primarul a pierdut, dintr-o singură semnătură de pix, 2,5 milioane de euro.
„În sesiunea a IV-a, proiectul a fost declarat eligibil cu 70 de puncte. Din cauza lipsei de fonduri mi s-a transmis că se va reporta pentru următoarea sesiune. Între timp, s-a modificat ghidul de aplicare, a trebuit să mai băgăm lucrări în proiect, am băgat un after school şi l-am depus în a V-a sesiune. Din păcate, în urma evaluării, proiectul a fost declarat neeeligibil, lucru inexplicabil. Cel puţin trebuia declarat eligibil cu număr de puncte mai puţine. Eu cred că s-a produs o ilegalitate prin faptul că s-a modificat ghidul în mers. Eu ştiu că normele UE nu permit acest lucru, motiv pentru care am făcut o contestaţie la Ministerul Agriculturii. Toţi primarii au făcut contestaţii şi urmează să primim verdictul”, a semnalat primarul liberal.
Primarul se află în război şi cu prefectul Petre Ungureanu, din cauza unui pod. Liberalul a cerut bani pentru repararea lui dar nu a primit niciun răspuns.
„E un pod la intrarea în comună care a cedat săptămâna trecută, s-a rupt tablierul pe o porţiune de 3 metri, apărând denivelări în platforma drumului. Am întocmit o situaţie pentru CJ, Prefectură şi CJSU. Circulaţia în perioada imediat următoare ar fi trebuit să fie închisă. Cei de la CJ au venit în zonă, au contractat o lucrare de expertizare a drumului. Se circulă pe un singur sens până în momentul când vom avea concluziile expertizei. După câte am înţeles de la specialişti ar fi necesară suma de 10 miliarde de lei vechi”, a mai adăugat primarul din Muereasca. D.N.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button