Alte sporturi

Primăria Băbeni a terminat turul Trofeului Olteniei pe primul loc

Vineri, 3 decembrie, baza sportivă a Şcolii Generale Nr. 9 a găzduit ultima etapă din turul Trofeului Olteniei la fotbal pe teren redus. Competiţia organizată de Poliţia din Olăneşti şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Vâlcea a cuprins cinci meciuri şi a înregistrat următoarele rezultate: Olimpic Berbeşti – Hidroelectrica Rm. Vâlcea (2-3), Poliţia Olăneşti – Direcţia Sanitar Veterinară Vâlcea (2-2), Primăria Balş – Primăria Berbeşti (4-2), Primăria Alunu – Primăria Creţeni (3-0) şi Primăria Băbeni – Olimpic Berbeşti (5-2). În urma partidelor disputate la finele săptămânii trecute, ordinea primelor trei echipe în clasament a fost stabilită astfel: locul 1 – Primăria Băbeni, locul 2 – Hidroelectrica şi locul 3 – Primăria Balş.
Potrivit declaraţiilor inspectorului DSTJ, Gheorghe Nadolu, toate formaţiile participante au primit mingi de fotbal şi un rând complet de echipament sportiv. Despre grupările clasate pe primele trei poziţii, de precizat este că acestea au fost premiate suplimentar, cu câte o minge.
„Meciurile din turul Trofeului Olteniei s-au desfăşurat în condiţii foarte bune, toate echipele înscrise în campionat dând dovadă de fairplay. Momentan, vom lua o pauză, dar aşteptăm cu mare interes reluarea competiţiei, care este programată pentru data de 17 aprilie, odată cu prima etapă din retur, ce va fi organizată de Primăria Alunu”, a subliniat Gheorghe Nadolu.

Pregătiri pentru premierea celor mai buni sportivi ai anului

Inspectorul ne-a mai precizat că, în această perioadă, se stabilesc detaliile cu privire la organizarea celui mai important eveniment al anului şi anume, premierea sportivilor care s-au remarcat prin rezultatele lor pe parcursul lui 2010. Gheorghe Nadolu a anunţat că, cel mai probabil, festivitatea va avea loc pe data de 22 decembrie. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button