Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Preţuri între 100 şi 200 lei pentru meciul Oltchim – Viborg

* conducerea clubului vâlcean a emis un comunicat în care prezintă condiţiile şi modalitatea de procurare a biletelor pentru finala Ligii Campionilor

Conducerea clubului Oltchim Rm. Vâlcea a anunţat luni, 26 aprilie, preţurile biletelor pentru meciul retur cu Viborg HK din finala Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă, 15 mai, de la ora 20.45, la Sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din Bucureşti.
Numărul biletelor de intrare ce vor fi puse la dispoziţia publicului spectator va fi de circa 4500 (conform capacităţii sălii şi a prevederilor Legii 4/2008). În funcţie de poziţia din sală, tarifele biletelor de intrare variază între 100 şi 200 lei, după cum urmează:
– categoria I – 200 lei (rândurile 1-9 de la etaj şi sectoarele centrale din spatele celor două porţi)
– categoria a II-a – 150 lei (rândurile 10–18 la etaj şi sectoarele laterale din spatele celor două porţi)
– categoria a III-a – 100 lei (sectoarele din colţurile sălii, la etaj)
Copiii în vârstă de până la 10 ani au acces gratuit, însoţiţi de persoane mature, neputând însă ocupa locuri în sală. Cei peste 10 ani vor avea acces numai cu bilet de intrare.

Abonamentele nu mai sunt valabile

Din cauza condiţiilor impuse de organele de ordine privind stricta securizare a documentelor în baza cărora publicul va avea acces în Sala Polivalenta din Bucureşti, abonamentele emise de CS Oltchim pentru sezonul competiţional 2009-2010, valabile doar în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, NU MAI POT FI FOLOSITE la acest joc. Posesorii acestor abonamente vor beneficia, În schimb, de prioritate la procurarea biletelor cu loc rezervat în sectoarele sălii, în funcţie de valoarea acestor abonamente şi a preferinţelor solicitanţilor.
Nici legitimaţiile de orice fel nu mai sunt valabile pentru acest joc.

Biletele se pun în vânzare începând din 3 mai

Biletele de intrare pot fi procurate în felul următor:
– posesorii de abonamente – de la Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, în zilele de 3 şi 4 mai, între orele 09.00 şi 20.00
– publicul spectator din Rm. Vâlcea – de la Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, în zilele de 5 şi 6 mai, între orele 09.00 şi 20.00
– publicul spectator din Bucureşti – de la casele de bilete ale Sălii Polivalente „Ioan Kunst Ghermănescu” din Capitală, în zilele de 7 şi 8 mai, între orele 09.00 şi 19.00
Solicitările de bilete prin alte metode (online, email, fax, telefon, etc.) nu pot fi onorate.

Reguli de intrare în sala din Bucureşti

Accesul în sala al publicului se va face conform inscripţionărilor de pe biletul de intrare (verso), respectiv:
– VEST (intrările 1–4) pentru sectoarele BO, X, Z, V, U, T, R
– SUD (intrările 5–10) pentru sectoarele P, O, N, M, L, K, J
– EST (intrările 11–14) pentru sectoarele I, H, G, F, E, D, Y, CO, AO
– NORD (intrarea VIP)
Accesul publicului spectator în Sala Polivalenta din Bucureşti va fi permis începând cu ora 18,00, numai în baza biletelor de intrare personalizate pentru acest joc.
Datorita posibilităţilor reduse de parcare a autoturismelor în jurul Sălii Polivalente din Bucureşti, spectatorii trebuie să facă tot posibilul să parcheze în alte zone decât în perimetrul sălii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button