Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Preşedinţia OFL Vâlcea a fost câştigată de către Mihaela Andreianu

Femeile liberale din judeţul nostru şi-au ales, weekendul trecut, o nouă conducere. Preşedinţia OFL Vâlcea a fost câştigată de Mihaela Andreianu, una dintre marile speranţe ale partidului.

Mihaela Andreianu este profesoară de economie şi a participat la aproape toate acţiunile politice desfăşurate de PNL, în ultimii 7 ani, atât în teritoriu, cât şi la Râmnicu Vâlcea. Este membră a acestei formaţiuni din 2003, iar înainte de a deveni liberală nu a mai făcut politică. Are 37 de ani, este căsătorită şi are doi copii. De anul trecut, face parte din Biroul Politic Teritorial al PNL Vâlcea, iar în competiţia internă din 2009 l-a susţinut pe senatorul Emilian Frâncu. Echipa alături de care va conduce organizaţia judeţeană de femei a PNL este formată din 27 de persoane, 7 dintre acestea având funcţii de vicepreşedinţi. Este vorba despre Mirela Toma, Codruţa Cătălina Avan, Elena Preoteasa, Ecaterina Dumitrescu, Elena Caplea, Claudia Militaru şi Mariana Dicu Cârstea. La alegerile de duminică, şi-a făcut apariţia şi fostul secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Svetlana Preoteasa. Ca întotdeauna, discursul acesteia le-a distrat teribil pe cele aproximativ 200 de delegate. La un moment dat, Preoteasa s-a încurcat un pic în cuvinte. Vrând să spună ceva despre microbi, ea a pronunţat  „microburi”. Dându-şi seama de gafă, s-a „corectat” imediat: „microabe”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button