Politica

Potrivit exit-poll-ului realizat înaintea alegerilor, Dorel Jurcan va câştiga preşedinţia PD-L Vâlcea

PD-L Vâlcea mai are o şansă să redevină organizaţia politică de altădată, credibilă, independentă şi competitivă pe scena politică. Credem acest lucru după ce, cu câteva ore înainte de bătălia internă, ni s-a reconfirmat faptul că ultra-controversatul Romulus Bulacu va pierde alegerile pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene.

Bulacu va pierde

Potrivit exit-poll-ului realizat de ziarişti reprezentând mai multe canale media din Vâlcea, cu câteva ore înainte de momentul alegerilor, senatorul Dorel Jurcan (68,3 %) va câştiga detaşat alegerile interne, beneficiind chiar şi de sprijinul unor colegi de partid care, declarativ, fac parte din tabăra lui Romulus Bulacu sau din alte grupuri şi grupuleţe.
Vă reamintim că joi şi vineri, simţind că pierd teren, puţinii pedelişti fideli nu neapărat vicepreşedintelui PD-L al CJV, cât mai degrabă grupurilor de interese aflate în spatele acestuia, au început să lanseze tot felul de intoxicări în presa de casă. Surprinzător sau nu, cu sau fără TVA, şi postul TV Vâlcea 1 a intrat într-un joc ieftin de manipulare pro-Bulacu, încercând să contracareze, vineri, o informaţie dovedibilă de noi oricând, publicată pe www.arenavalceana.ro, şi prin care făceam cunoscut opiniei publice faptul că Mircia Gutău nu a declarat că îl susţine pe Romică Bulacu, ba din contră, acesta s-a arătat oarecum scârbit de ceea ce se întâmplă în acest moment în partid şi de calitatea unor personaje care au ajuns să dea ora exactă în judeţ. Totodată, fostul primar al Râmnicului i-a mărturisit viceprimarului Eusebiu Veţeleanu, cu o săptămână în urmă, că îi este indiferent cine câştigă alegerile organizate astăzi. Şi, pentru că „Vâlcea 1” ne-a determinat să facem şi această completare, trebuie să le atragem atenţia şefilor acestui post local de televiziune că există dovezi incontestabile în sprijinul afirmaţiilor pe care le-am făcut. Sunt suficiente înregistrări audio, inclusiv cu viceprimarul Veţeleanu, dar şi SMS-uri transmise de acesta unor jurnalişti, la puţină vreme după ce domnia sa şi-a încheiat vizita la Mircia Gutău, care ne dau dreptate în totalitate.

Aura Constantinov, solicitată de finanţatorii PD-L să arate că ziarul Arena minte

Însă, ca o fată cuminte, docilă, supusă, ascultătoare, Aura Constantinov a simţit probabil nevoia să le lustruiască un pic pantofii finanţatorilor postului TV pe care îl conduce, celor care într-un fel sau altul îi bagă şi ei ceva în traistă, aşa că l-a sunat pe Florin Verigeanu, rugându-l să dea o declaraţie de presă mai mult decât discutabilă, pro-Bulacu. Să nu credeţi că ideea a pornit de la doamna Constantinov. Nicidecum. Aura Constantinov a acţionat la sugestia unui pedelist care şi cu noi a încercat aceeaşi manevră. Nu vă fie teamă, putem dovedi şi acest lucru, oricând, oriunde, chiar şi în faţa unei instanţe judecătoreşti, dacă va fi cazul. La fel cum putem proba şi faptul că, după vizita la Gutău, Veţeleanu recita o altă poezie. Mai exact, în SMS-ul pe care l-a trimis iniţial presei, viceprimarul spunea: „Mesajul d.lui Gutău a fost : să câştige cel mai bun ! Nu era prea interesat de chestiunea asta (n.red. – alegerile pentru preşedinţia PD-L Vâlcea). Eu îl votez pe R. Bulacu şi sper să am mână bună.”. Când a minţit şi când a spus adevărul viceprimarul Veţeleanu, între noi fie vorba, nici nu mai contează. Cine minte o dată, poate că minte mereu sau e şantajat, ameninţat ori ofertat cu diverse funcţii, avantaje. Ca să fim sinceri până la capăt, luăm în calcul cel puţin una dintre aceste variante, însă problema de fond rămâne. De ce a fost necesară amestecarea numelui Mircia Gutău în această mizerie? De ce a recurs Veţeleanu la acest gest incalificabil? Dacă Bulacu era foarte sigur de victorie, de ce a acceptat ca numele fostului primar să fie băgat în această mocirnă?

Aurico, tată, nu te dai la urs fără bâtă!

Sigur că, în opinia noastră, şi demersul Aurei Constantinov a fost unul pe care l-am putea analiza din „n” unghiuri, cu atât mai mult cu cât, cu o seară înainte, ea a fost invitată la masa de taină din salina de la Ocnele Mari, unde Bulacu le-a dat să mănânce şi să bea apropiaţilor săi, aproximativ o sută la număr, pe cheltuiala E.M. Râmnicu Vâlcea, cum ne-au informat angajaţii acestei instituţii, puşi să răspundă de organizarea evenimentului. Aşadar, putem comenta şi cât de obiectivă sau mai bine spus subiectivă ar putea fi doamna Constantinov, care în definitiv nu a făcut decât să servească un grup de interese ce nu acţionează din punct de vedere politic sau economic în favoarea PNL, a senatorului Emilian Frâncu, liderul PNL Râmnicu Vâlcea, omul datorită căruia n-a mărit coada la AJOFM.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button