Acasă Diverse Posesorii abonamentelor la meciurile SCM-ului din sezonul 2019-2020 au întâietate la achiziţionarea...

Posesorii abonamentelor la meciurile SCM-ului din sezonul 2019-2020 au întâietate la achiziţionarea noilor carduri de acces

177
0

• pe 28 iulie conducerea clubului vâlcean scoate la vânzare tichetele care asigură accesul în sală la partidele echipei de handbal fanion a judeţului din Liga Florilor ţi EHF European league

Conducerea SCM Rm. Vâlcea a transmis un comunicat oficial cu privire la preţul ţi modul în care pot fi achiziţionate abonamentele pentru meciurile echipei noastre din noul sezon handbalistic. Astfel, primele tichete vor fi puse în vânzare pe 28 iulie. Au întâietate la achiziţionarea acestora posesorii vechilor abonamente.
”Ca în fiecare an, posesorii abonamentelor din sezonul precedent au posibilitatea de a-ţi păstra locurile. Întrucât în sezonul trecut nu au fost emise aceste carduri, posesorii abonamentelor din sezonul 2019/2020 îţi pot păstra locurile pentru acest an competiţional. Astfel, în perioada 28-30.07, timp de trei zile, posesorii vechilor abonamente au posibilitatea să îţi achiziţioneze noile carduri de acces pentru acest sezon. Începând de luni, 2 august, abonamentele se vor vinde in regim normal. Acestea sunt disponibile pentru ambele tribune, I + II, in sectoarele A, B, C si E.
Tariful general este 450 RON / abonament, care include accesul la toate jocurile care se vor disputa pe teren propriu, atât în competiţia internă cât ţi cea internaţională.
* Pensionarii îţi pot procura abonamentele la tariful de 100 RON. Vom reveni cu informaţii suplimentare în perioada următoare.
* Accesul în sală se va face conform ordonanţelor în vigoare, de la data disputării fiecărei partide”, a transmis SCM Rm. Vâlcea.