Liga IV

Posada Perişani – Voinţa Orleşti 2-2

S-au împiedicat la mal

* mecanismul care a funcţionat aproape perfect la Posada în ultimele meciuri a fost dat peste cap de Voinţa, care a scos pentru moment echipa primarului Sandu din lupta pentru podium

Meciuri lejere, victorii muncite şi o poziţie în clasament dătătoare de speranţă. Cam în acest peisaj s-a încadrat Posada Perişani în ultimele meciuri. S-a apropiat la doar trei puncte de Damila Măciuca, astfel că spera să ajungă pe podium cât mai curând. Deocamdată, însă, şansele Posadei în ceea ce priveşte o posibilă clasare între primele trei formaţii ale Ligii a IV-a nu tind spre infinit, ci spre zero. Asta pentru că echipa antrenată de Laurenţiu Fier s-a împiedicat precum ţiganul la mal. N-a reuşit să se impună în faţa Voinţei Orleşti, în condiţiile în care, mai mult de jumătate de meci, a jucat în superioritate numerică.
Posada a crezut că va avea parte de un meci uşor, mai ales după ce a reuşit deschiderea scorului. Aceasta s-a produs după un sfert de oră de joc, în urma unei lovituri de pedeapsă acordată de centralul Alin Croitoru şi transformată precis de Mătăsaru. În plus, Voinţa a rămas şi în inferioritate numerică încă din minutul 35, Gabriel Mirescu fiind eliminat pentru injurii aduse arbitrului asistent, Lucian Chiriţă. În aceste condiţii, misiunea gazdelor părea mai mult decât uşoară. Gogoneţu a marcat, însă, pentru 1-1, astfel că meciul a rămas deschis oricărui rezultat, în ciuda situaţiei existente. Apoi, un autogol al lui Puiu Niţulescu a instaurat neliniştea în tabăra Posadei, formaţie care nu fusese învinsă pe teren propriu nici măcar de liderul Ligii a IV-a, Oltul Ioneşti 2009. Un eventual insucces era de neacceptat şi pentru primarul Ion Sandu, care a trăit la intensitate maximă finalul de meci. Ar fi vrut să poată intra în teren pentru a-şi ajuta jucătorii, însă au avut până la urmă efect şi încurajările de pe margine, Posada reuşind in-extremis să restabilească egalitatea la 2-2. A înscris Gulea golul egalării, la 2-2 încheindu-se de fapt şi meciul. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button